فیلم و کلیپ

صفحات

صفحات

۰۹ فروردین، ۱۳۹۲

ویدئو موزیک – برگزیده های نوروز 92

 دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای نیما راوی به نام جنوب شهر
( تنظیم و ساز دهنی : نیما راوی – ملودی و گیتار : کیارش واحدی )

فریاد زن- رپ افغانستان- با تشکر از برپا
143Band - Faryad-e Zan New Afghan Song August 2012 HD

رادیو جدید   رادیو جمعیت  ***رادیو جمعیت – شماره صفر
دوستان عزیزاین برنامه حدودا 500 ثانیه به طول خواهد انجامید !
و در این فاصله 500 کودک بر اثر فقر و فشار ناشی از کار خواهند مرد! می‌میرند و مرده‌اند!
هر ثانیه یک کودک
یک کودک در هر ثانیه
و ما رادیو می‌سازیم...
آدرس سایت برای گوش دادن به صورت آنلاین و یا دانلود شماره صفر:
http://radiojamiat.com/num0
آدرس شماره صفر در سایت soundcloud.com
https://soundcloud.com/radiojamiat/num0

 ممنوعه- ممنوعه! (آلبوم تشکیلات موازی)
گروه کیوسک

ابراهیم منصفی – لبخند
ابراهیم منصفی – نهنگ
سارا نائینی /  ترانه سکوت

از گروه: زیرسیگاری
"Zir-Cigari" - 06 - Roya Rafteh , Dirooz Khatereh
برگرفته از آلبوم: ناله در کنار ظهر
"Zir-Cigari" - 03 - Khire be Aseman
http://youtu.be/IzupKkF_Dug


ماجراهای شاهزاده احمد با موزیک متن برادران اردنی فلسطینی تبار
Die Abenteuer des Prinzen Ahmed / Les Aventures du Prince Ahmed - SMALL WORLD PROJECT (promo video)

Trio Khoury - Cine Concert "Blue Lake"
Trio Khoury The NawaJazz Ensemble - Cine Concert "Adventures in China"
The Khoury Project new album - The Adventures Of Prince Ahmed
Les Aventures du Prince Ahmed - Ciné-concert - Cie Intermezzo

برای خواندن و دیدن کلیپ روی اینجا کلیک کنیم.

۰۵ فروردین، ۱۳۹۲

دختر تونسی عضو جنبش "سینه برهنه" را به آسایشگاه روانی سپردند

 رادیو آلمانوالدین یک دختر ۱۹ ساله تونسی که با پیوستن به جنبش زنان "سینه برهنه" اوکراینی تصویری نیمه عریان از خود را در فیس‌بوک منتشر کرده بود، او را در یک آسایشگاه روانی بستری کردند. بلاگرها به حمایت از این دختر برخاسته‌اند.
جنبش فمینیستی "فیمن" مشهور به "زنان سینه برهنه" در سال ۲۰۰۸ در اوکراین شکل گرفت. از ابتدای ماه مارس امسال گروهی از فعالان حقوق زنان در تونس با راه اندازی صفحه‌ای در فیس‌بوک به این حرکت اعتراضی پیوسته و دست به انتشار تصاویر نیمه برهنه خود زده‌اند.
آمنه ‌۱۹ ساله یکی از همین زنانی بود که تصویری از خود را در روز ۲۰ مارس در این صفحه منتشر کرد. در این تصویر بر روی بدن او شعار "بدن من، ملک من" نقش بسته بود.
او یکی از فعالان حقوق زنان در تونس و از جمله دست‌اندرکاران این صفحه فیس‌بوکی است. در این میان شماری از زنان تونسی به این حرکت پیوسته و تصاویری نیمه برهنه از خود را منتشر کرده‌اند. آنها بر روی تن خود نوشته‌اند: «بدن‌ من به خودم تعلق دارد و سرچشمه ناموس هیچ‌کس نیست!"
بر اساس گزارش‌های منتشره در روزهای اخیر، آمنه ناپدید شده است. گفته شده والدین آمنه پس از اطلاع از انتشار عکس نیمه برهنه دخترشان در فیس‌بوک او را در یک آسایشگاه روانی بستری کرده‌اند.

در خواست مجازات بر اساس "قوانین شریعت"
آمنه چهار روز پیش از انتشار این عکس در یک گفتگوی تلویزیونی حاضر شده و از دلایلش برای حمایت از جنبش اعتراضی "فیمن" و تلاشش برای راه‌اندازی این جنبش در تونس سخن گفته بود. البته در این برنامه صورت آمنه دیده نمی‌شد و تنها صدای او قابل شنیدن بود.
پس از پخش این برنامه یکی از روحانیون سلفی تونس به شدت به سخنان آمنه اعتراض کرده و خواستار "مجازات وی بر اساس قوانین شریعت با ۸۰ تا ۱۰۰ ضربه شلاق" شد. این روحانی به روزنامه "کاپیتالیس" چاپ تونس گفت: «با این همه به دلیل جدی بودن ارتکاب جرم‌ سزای این دختر مجازات مرگ با سنگسار است
به گفته این اسلام‌گرای سلفی اقدام آمنه می‌تواند بر سر مردم تونس "بلا" نازل کند و از همین رو اضافه کرده بود که بایستی این دختر را از دیگران جدا ساخت تا "شفا" یابد.
اینا شوچنکو، پایه‌گذار جنبش "فیمن" نیز به مجله آمریکایی "آتلانتیک" گفته است که از حدود یک هفته پیش تماس آمنه با او قطع شده تا اینکه اخیرا ویدئویی را دیده است که در آن خاله آمنه توضیح می‌دهد که این دختر ۱۹ ساله هم اینک نزد خانواده‌اش به سر می‌برد. در این ویدئو همچنین گفته می‌شود که آمنه تصمیم گرفته خودکشی کند برای همین تصاویر برهنه را روی فیس‌بوک منتشر کرده است.
اینا شوچنکو به "آتلانتیک" گفته است: «این واکنشی است که معمولا به خواست یک زن برای کسب آزادی نشان داده می‌شود. اینکه به راحتی گفته می‌شود، او دیوانه شده است
در این میان یک وبلاگ‌نویس به حمایت از آمنه برخاسته و با انتشار فراخوانی از هواداران جنبش "فیمن" خواسته تا در روز ۴ آوریل به عنوان "روز بین‌المللی دفاع از آمنه" توجه و کمک همگانی برای آزادی وی را جلب کنند. ریچارد داوکینز‌، دانشمند و زیست‌شناس سرشناس بریتانیایی از حامیان این فرخوان بوده است.
گروهی از اسلام‌گرایان افراطی به تازگی صفحه فیس‌بوک هواداران جنبش"فیمن" در تونس را هک کرده و تصاویری با مضمون دینی را جایگزین تصاویر نیمه برهنه زنان کرده‌اند. به گفته هکرها هدف از انجام این حمله زدودن این "نجاست" از تونس است.
Aliaa La Révolutionnaire Nue - Reportage Entier
به زبان عربی و فرانسه 50 دقیقه

ناشناسی و عبور از فیتلر - معرفی نرم افزارهای کد باز - قابل حمل

معرفی نرم افزارهای کد باز -  قابل حمل
ناشناسی و عبور از فیتلر
 Tor Browser Bundle
https://www.torproject.org/about/overview.html.en

این نرم افزار تقریبا همه امکانات مرورگر فایرفاکس را در یک فایل فشرده یا زیپ، به علاوه امکان ایجاد ناشناسی و عبور از فیلتر توسط سرورهای پروژه تور را برای شما فراهم می آورد؛ نصب مرورگر تور بسیار ساده است کافی است از آدرس بالا مجموعه تور را در یک فایل فشرده حاوی برنامه نصب را دانلود و اجرا کنید.

برای خواندن مطلب در منبع بروی تیتر آن و یا روی اینجا کلیک کنیم.

۰۳ فروردین، ۱۳۹۲

تظاهرات نژاد پرست ها در شهر کلن- آنتیفا: از ما عبور نخواهند کرد!

 تظاهرات نژاد پرست ها در شهر کلن
فردا Pro Köln میخواهد در مقابل سه خوابگاه پناهجویان تظاهرات کند. ما هم آماده ایم که با آنها روبرو شویم. بنابراین فراموش نکنید.
مکان: روبروی هتل ماریتیم در شهر کلن
ساعت: ۹ صبح
از اینجا میتوانیم با اتوبوس به محل خوابگاه ها و روبرو شدن با فاشیست ها برویم.

Le Printemps québécois: Quand le peuple s'éveille 

سال نو خورشیدی در ایران و افغانستان با لحظه تحویل سال در روز نوروز آغاز می‌شود.
این لحظه درست زمانی‌ست که مرکز خورشید در راستای خط استوای زمین قرار می‌گیرد و این اتفاق در یک لحظه صورت میگیرد. لحظه‌ای که خورشید درست عمود بر خط استواست و پس از این لحظه دوباه محور دو کره چرخش کرده و زمان عوض می‌شود. این ثاینه همان لحظه برابری شب و روز و وقت سال تحویل ایرانی‌ست.





بھـــاران خجستـــه باد



۰۱ فروردین، ۱۳۹۲

بهارانه- برقص تا برقصیم!

رقص گروه خورشید خانوم جلوی سفارت رژیم 2010

It's been 31 years that dance has been banned in Iran. In these 31 years, the government
of Iran has tried to eliminate the presence of women in society. The rights of women have
thus been ignored. Therefore, Khorshid Khanoom Dance Group invitees all the women and
men to come and dance in front of the Iranian Embassy in the capital of Canada, Ottawa.
Weltfrauentag Dance, iranischen Botschaft

فیلمهای اعتراض لخت زنان ایرانی در استکهلم!

هفته 8 مارس/ اولین روز علیه حجاب / No To Hijab
Feminist protest against Iran in Stockholm, Sweden, 2013 03 05
Femen iranischen Frauen Aktivisten in Sweeden

مراسم 4 شنبه سوری ایران- کلیپهای جدید
درگیری با نیروی انتظامی چهار شنبه سوری 91 در شیراز –صدرا
مراسم چهارشنبه سوري درگلسار رشت۱۳۹۱
مراسم چهارشنبه سوری با هیجان در تبریز . March 19, 2013 – YouTube
نیروهای انتظامی فرا میرسند اما مراسم همچنان ادامه داشت
مراسم چهارشنبه سوری رد اکباتان تهران . March 19, 2013 – YouTube
--مراسم بزرگداشت چهارشنبه سوری 1391 در شهر هرات – افغانستان
صحنه ايي از مراسم چهارشنبه سوري در ورامين
گفتگوي راديو ندا با شهروندان در ايران در مورد گراني اجناس در آستانه عيد نوروز

کلیپ و مطالب دریافتی
Zaxo 2011 By LavokZanok

ویلی آسترویل- برگردان: بابک پاکزاد
دوشنبه گذشته، برای حضور در کنسرتThanassis Papakonstantinou ، یکی از بهترین و پیشرو ترین موسیقی دانان فولکلور، پنج هزار نفر به استادیوم لوانوفیو در تسالونیکی ، دومین شهر بزرگ یونان، سرازیر شدند . استادیوم جای سوزن انداختن نداشت. تمام بلیط ها فروخته شده بود و بیش از هزار نفر پشت درهای استادیوم ماندند و نتوانستند برای شنیدن کنسرت وارد شوند.
در دوشنبه های دیگر، چنین اجراهایی آن چنان جالب توجه نخواهد بود، تنها یک واقعه ی دیگری است در پایتخت تپنده فرهنگی و آموزشی یونان. اما روز دوشنبه، ۱۱ فوریه، این هزاران تن فقط برای موسیقی آن جا نبودند، آن ها برای همبستگی با کارگران Vio.Me حضور پیدا کرده بودند.
Vio.Me یک کارخانه مصالح ساختمانی است که نظیر بسیاری از کسب و کار های دیگر در کشور، براثر بحران اقتصادی جاری تخریب و نابود شده و کارگران اش از می ۲۰۱۱ تا کنون حقوق دریافت نکرده اند.مالکان کارخانه را رها کرده اند، وبه نظر می رسد کارکنان آن ، نخستین کاندیداهای پیوستن به ۲۷ درصد از جمعیت یونان باشند که هم اکنون بیکارند.اما کارگران Vio.Me راه مبارزه را برگزیدند.
آن ها اقدام به تشکیل مجمع عمومی کردند و طی مجموعه ای از نشست ها این تصمیم را اتخاذ کردند که آن ها می خواهند کارخانه به کارش ادامه دهد و در این مسیر از دمکراسی کارگری وکنترل افقی استفاده شود.آن ها تحرکات تازه ای را در جامعه ی اطرافشان آغاز کردند، و طی مبارزه با مالکان غایب ، همپیمانانی یافتند، این امید شعله ور شد که با اشغال کارخانه و در اختیار گرفتن مالکیت آن می توان زندگی را از نو به کارخانه بازگرداند. همان طور که مبارزات بالا می گرفت ،اذهان را در سراسر یونان و حتی سراسر جهان به خود جلب کرد.
کنسرت روز دوشنبه جهت جلب کمک های مالی، به دنبال راهپیمایی بزرگ در مرکز شهر تسالونیکی ، برگزار شد و نشان داد تا چه سطح وسیعی مبارزات آن ها برای احیای کارخانه، شهر را برانگیخته است.آن در حکم نقطه اوج بیست ماه اقدام شدید و خستگی ناپذیر بود ، آن در معنای یک جشن عمومی بود: آن ها می دانستند که روز بعد در ۱۲ فوریه، آن ها دوباره از نو کارخانه را راه اندازی خواهند کرد.
روز بعد، صدها تن از حامیان به سوی کارخانه راهپیمایی کردند.کارگران آن جا بودند، آماده و منتظر، و در برابر دوربین های تلویزیون و تشویق و تحسین عمومی، ماشین ها را به کار انداختند.
بخشی از دلیل این که Vio.Me چنین توجه و حمایت قدرتمندی را به خود جلب کرد این است که آن نخستین پروژه صنعتی تحت کنترل کارگری در یونان پای دربند ریاضت است. و کارگران به اقدام خویش بمثابه الگوی آن چه می توان برای نجات یونان از بحران انجام داد می نگرند:
با صعود میزان بیکاری به ۳۰ درصد – خسته و بیمار از وعده های سر خرمن و مالیات های بیشتر – و با حقوق های پرداخت نشده از می ۲۰۱۱ ، کارگران Vio.Me …. عزم اشان را برای این که طعمه شرایط بیکاری دائمی نشوند ، و به جای آن، کارخانه را در دستان خویش گرفته و خودشان تولید را آغاز کنند ، اعلام می نمایند.”
کارخانه اکنون یک هفته است که راه اندازی شده، اما درست مانند تمام تعاونی های تحت کنترل کارگری، گام و مرحله نخست بسیار جدی است، این همان مرحله ای است که مستلزم بیشترین سرمایه گذاری است و به کار گیری دمکراسی کارگری و فرایند تولید افقی با کار و زحمت درحال تعبیه و تمرین است.شما می توانید بیشتر بیاموزید، بیانیه های همبستگی و یا موارد اهدایی خود را به www.viome.org   ارسال نمایید.

کلیپ موزیک
 نوروز با صدای رعنا- رعنا 
Rana Mansour - Sarab || رعنا منصور – سراب

جام شربت به جام زهر گفت: تو شرفیاب شو، من در خدمت مردم خواهم بود.
آزادی وقتی فهمید ” اتحاد ” آلت دست قرار گرفته، پاسپورت پناهندگی اش را تمدید کرد.
چپ، مابین تابلوهای گردش براست، خود را گم کرده است.
در جاده سازی برای حفظ نظام همۀ تابلوها ” گردش براست ” شدند.


برای خواندن ادامه مطلب روی اینجا کلیک کنیم.

۲۷ اسفند، ۱۳۹۱

سکشوالیتی، مردسالاری و تولید جوامع اقتدارگرا


از بلاگ حذف شده آنارشی عاشق در بلاگفا توسط رزا

بدیهی است که نهادهای سلسله مراتبی و اقتدارگرا گرایش به بازتولید و تداوم حیات خود دارند، چرا که رشد کردن زیر نفوذ چنین نهادهایی باعث خلق شخصیت های مطیع/اقتدارگرا می شود. شخصیت هایی که به خاطر ترس از مجازات، هم به آتوریته "احترام" می گذارند و هم خواستار اعمال آن بر روی افراد تابع خود هستند. افرادی که دارای چنین ساختار شخصیتی هستند، خواستار منحل کردن سلسله مراتب نخواهند بود، چرا که از مسئولیتی که بموجب آزادی حقیقی به دست می آید، هراسانند. برای این عده، "طبیعی" و "بحق" به نظر می رسد که ساختار نهادهای جامعه، از کارخانه ی مرکز گرا گرفته تا خانواده ی پدرسالار، به صورت هرمی سازماندهی شود و عده ی کوچکی از نخبگان مستقر در نوک هرم دستور صادر کنند، در حالیکه لایه های زیرین صرفا نقش فرمانبرداری و اطاعت را بر عهده دارند. به طور خلاصه، تمدن اقتدارگرا خود را با هر نسل جدیدی بازتولید می کند، چرا که قادر است از طریق یک سیستم پیچیده ی شایسته سازی (conditioning) که تمام وجوه جامعه را دربرگرفته است، توده هایی را بیافریند که از وضع موجود حمایت می کنند.

برای خواندن ادامه مطلب روی اینجا کلیک کنیم.

۲۵ اسفند، ۱۳۹۱

"رپر" کیر بدست شاهین نجفی به ویاگرای پلیس محتاج شد!

رزا: بعد از انتقاد هوارکشان نجفی در کامنتها، در حمایت از مداح "چپ"  و ایدول فاطمه فمینیستهای ایرانی در این پستهای زیر:
در باب ترانه جدید کیر بدستان "رپر" شاهین نجفی و محسن نامجو بنام "پریود"
کسانی که از سوراخهای ما بیرون آمدند و به آن توهین میکنند شایسته حمایت نیستند!

الان دیدم نجفی با توجیه حق کپی رایت، ویدئوی من در حمایت از حق هم سکسگرایان با عنوان "رپ شاهین نجفی علیه هم جنسگرایان و جواب سایه اسکای بهش" را در سرور یوتیوب بسته و اخطار بستن کل کانال من را هم در ای میل اعلام کرد.

از آنجا که  ننگ با رنگ پاک نمیشود و نه با سانسور، لینک آهنگ نجفی علیه همجنسگرایان را در پایین قرار میدهم تا هوارکشان "کمونیست کارگری" و "آنارشیستها"ی قلابی تا جون از کونشان در بیاد، زیر الم و بیرقش سینه زده و تیغ بکشند.

صادرات رژیم مثل بنجل های چینی کیفیت نداره! این جنس صادراتی آخوندی هم بزودی از مصرف زیاد ویاگرا سکته  خواهد کرد!

آنارشی کماکان علیه کپی رایت است. آنارشی کماکان بر علیه سانسور است. آنارشی کماکان از مغزش و دستش و دهانش استفاده میکنه!

آنها که برای تجاوز از ویاگرای سیستم استفاده میکنند. محکوم به بایکوت هستند.

فاطمه فیمینیست هایی که کماکان برای این آلت پایشان باز مانده بدانند، ویاگرای اهدایی پلیس امنیتی عواقب دارد!

نویسنده این بلاگ مثل بقیه همکاران شبکه آزاد، از پناهجویان به آغوش پلیس ترسی ندارد. پناه ما مردمی هستند که علیه سانسور خاموش نمی مانند. آغوش بزرگ مردمی که میلیونی برای آزادی بیان مبارزه میکند. مردمی که سالهاست حسابشان را با همکاران ساختارهای امنیتی جدا کردند. فراموش نکنیم با هر کلیک روی ارتجاع و با خرید هر بلیط کنسرت به سانسور رای دادیم.

با بایکوت افراد سیستم، طرفداران سانسور، همکاران پلیس و کنترل... آزادی را در شبکه و روزمره حامی باشیم.


فایل موزیک مستحجن شاهین نجفی علیه هم سکس گرایان

Shahin Najafi - Los Angelesia (Motreban


توصیه به همجنسگرایان طرفدار شاهین نجفی که لینک بالا رو گوش کنندهرزه خوانی شاهین نجفی ـ لوس آنجلسی ها

...حرفم زنانه نیست، این حرف شامل آقای شهرام شبپره و خیلی از خواننده های لس آنجلسی (تقریباً همگی خوانندگان لس آنجلسی) نیز می شود. آنها در آن سالها موزیک راک و پاپ را به ایران آوردند و رونق دادند وگرنه ایران سنتی با روضه و چهچهه و بدون موسیقی مدرن ادامه داشت. نفرت آخوندی از شهرام شبپره و خوانندگان محبوب پاپ ایران، نفرت از محبوبیت موسیقی غیراسلامی است و ریشه ای شدیداً عقیدتی دارد که در دل فرهنگ فاشیستی آخوندها و پاسداران نظام نهفته شده است.
 .....
برای خواندن کل مقاله چشمان زنان در منبع اینجا راکلیک کنیم.

فیلم جدید سرکوب پناهجویان معترض در کلن آلمان- رفتار پلیس آلمان در شهر کلن با پناهجویان و فعالین/ فیلم تاریخ 10 مارس
گزارش درگیری را در این پست بخوانید اینجا
Polizeieinsatz Köln


  کلیپ این پست بطور کامل از ویکیلیکس در لینک زیر است.

Wikileaks has obtained and decrypted this previously unreleased video footage from a US Apache helicopter in 2007. It shows Reuters journalist Namir Noor-Eldeen, driver Saeed Chmagh, and several others as the Apache shoots and kills them in a public square in Eastern Baghdad. They are apparently assumed to be insurgents. After the initial shooting, an unarmed group of adults and children in a minivan arrives on the scene and attempts to transport the wounded. They are fired upon as well. The official statement on this incident initially listed all adults as insurgents and claimed the US military did not know how the deaths ocurred. Wikileaks released this 
  video with transcripts and a package of supporting documents on April 5th 2010 on http://collateralmurder.com

۲۴ اسفند، ۱۳۹۱

نقد ی بر روند کنگره پناهجویان در شهر مونیخ آلمان


از تاریخ اول تا سوم ماه مارس ۲۰۱۳ کنگره پناهجویان در شهر مونیخ برگزار گردید. حدود 250 تا 300 نفر در این کنگره شرکت داشتند. اکثر شرکت کنندگان پناهجویانی بودند که تحت شرایط وخیم و نداشتن تأمین ماندن ورفاه در اردوگاه های پناهجویی به سر میبرند و هر لحظه با قوانین راسیستی و ضد انسانی پناهنده گی مانند برگشت اجباری مواجه اند. متأسفانه به دلیل مراقبت شدید پلیسی در راه های مرزی، پناهجویان کشورهای دیگر مانند اتریش و هلند و ... از شرکت در کنگره محروم ماندند.
دوم اینکه طی یک سال اخیر ما شاهد جنبش اعتراضی پناهجویان علیه قوانین راسیستی هستیم که خودرهایی و سازماندهی از پایین را در سرلوحه ی مبارزات خود قرار می دهند. این خود قدم بزرگی در جنبش می باشد. بر خلاف آن دسته از جنبش های اجتماعی دانشجویی، کارگری و غیره که در یک رهبر یا سخنور ختم می شدند و تمامی سرنوشت جنبش به تغییرات روحی و مرامی آن شخص وابسته بود.
 
http://refugeecongress.wordpress.com/


عدم روش تصمیم گیری از پایین  در کنگره

فعالینی که این کنگره را برگزار کردند خود عمده کوشندگانی بودند که در سازماندهی  اعتراضات سال گذشته نقش عظیمی داشتند.



متأسفانه این برنامه ی سه روزه به گونه ای تنظیم شده بود که با اصول سیستم سازماندهی از پایین مغایرت داشت و فقط آن چهار فعالی که مسئول کنگره بودند سخن می گفتند و سخنان دیگر پناهجویان بیشتر در حاشیه جای داشت. اگر نگاه کوتاهی به برنامه ی کنگره بیاندازیم این را به خوبی متوجه می‌شویم: هیچ نوع طرح پیشنهادی در کنگره مطرح نشد و تبادل نظری در جهت تکمیل مبارزات صورت نگرفت. می توان گفت که بیشتر یک جلسه ی سخنرانی بود تا یک کنگره، زیرا تنها در یک سخنرانی است که معمولاً متخصصان آن رشته به سؤالات حاضرین پاسخ می دهند. در اینجا نیز اکثر سئوالات را همین چهار تن پاسخ می دادند. حال آنکه در یک کنگره، تقریبا تمامی شرکت کنندگان باید شرکتی فعال داشته باشند.
برگزار کننده گان کنگره یعنی این چهار نفرـ همه پناهجویان ایرانی بودند، حال آنکه پناهجویان ترک، عراقی، کرد و آفریقایی نیز در آنجا حضور داشتند.
من ادعا نمی کنم که برگزارکنندگان کنگره گرایشاتی شوینیستی در سر داشتند اما به یقین می توان گفت که این شیوه ی عمل هیچ گونه هم خوانی با یک سیستم سازماندهی از پایین ندارد.
به طور مثال یکی از پناهجویان حاضر در کنگره طی نامه ای می نویسد:
«من برای تاریخ 26 ماه مارس حکم اخراجی ام از آلمان آمده. بمن بگویید که چکار بکنم؟»
سخنران کنگره پاسخ می دهد: «من نمی تونم بهت کمک کنم. ولی می تونم بهت توصیه کنم بیا با هم علیه این فوانین بجنگیم».
هر چند که یک کنگره محل بحث روی چگونگی پیشبرد مبارزات پناهجویی بوده و جای طرح مشکلات فردی نمی باشد، ولی شیوه ی برخورد این مسئول فعال نیز شیوه ی جواب دادن از بالا است. او بجای آنکه حل مشکل را به 200 پناهجوی حاضر در جلسه واگذار کند، خود سریع تصمیم گرفته و پاسخ می دهد.
یکی دیگر از پناهجویان که بطور فعال در مبارزات سال گذشته تا حال نقش مهمی داشته، فرصت را غنیمت شمرد و در حضور همه انتقادات شدیدی را نسبت به برگزارکنندگان کنگره مطرح نمود. وی ‌گفت:
پس از آنکه در پایان راهپیمایی از وورزبورگ تا برلین، میدان اورانین را تسخیر کردیم، گروهی از پناهجویان حرکت را ادامه داده تا دروازه ی براندنبورگ پیش رفته و در آنجا اقدام به نصب چادرها نمودند که با دخالت خشن و سرکوب گرانه ی پلیس مواجه شدند تا جایی که منجر به زخمی و دستگیر شدن تعدادی از معترضین گردید. در این مرحله از گروه های مالی و رسانه ای هیچ اثری نبود».
باید توجه داشت که این چهار نفر در آن زمان مسئول امور مالی، رسانه ای و غیره بودند. متأسفانه آنان بی آنکه این پست ها را به اشخاص دیگری واگذارکنند و بدون هیچ گونه هماهنگی با سایرین محل را ترک نموده بودند.
می توان گفت اگر این کنگره فضا و جو مناسبی به وجود می آورد که به شکل همگانی و با تنظیم یک برنامه ی مدون اجرا می گردید شاید مکان بازتری برای انتقاد نسبت به یکدیگر می بود.
اگر فعالین باور دارند که این مبارزه توسط پناهجویان و برای پناهجویان بر ضد قوانین و شرایط پناهندگی در آلمان شکل گرفته است، باید امکاناتی فراهم آورند که در آینده تصمیم گیری ها با مشارکت همگانی صورت پذیرد.
مسئولین کنگره به سازمان دهندگان کاروانِ پناهجویان و حامیان شهروندان  انتقاد می کنند که آنها در پروسه همکاری و مبارزاتی با یکدیگر به پناهجویان کمتر میدان می دادند و این باعث شده بود که پناهجویان در تصمیم گیری ها از استقلال عمل کمتری برخوردار باشند، اما خود آنها این استقلال را درکنگره نقض می کنند، زیرا همۀ فرصت ها را در اختیار خود گرفته اند.

برای خواندن ادامه مطلب روی اینجا کلیک کنیم.

۲۳ اسفند، ۱۳۹۱

راه هاي دور زدن قطع وي پي ان ها در ایران- پروژه جدید آی نیتا2013

 12.05.2013


 دوستان عزیز آی نیتا:

خوشبختانه موفق شدیم مشکل رو حل کنیم! برای رفع مشکل باید آخرین نسخه نرم افزار پروکسی فایر رو نصب کنید (‌اگر نسخه قدیمی دارید باید به نسخه جدید ارتقا بدید ) و بعد هم یه پلاگ این برای بروزر تون نصب کنید و مشکل حل خواهد شد! راهنما های کمک رو به روز کردیم و اینجا میتونید برای نسخه مک و اینجا برای نسخه ویندوز راهنما ها رو ببینید و
به ترتیب تنظیمات رو وارد کنید و مشکل رو حل کنید! لینک های داولود نرم افزار ها هم در صفحات راهنما وجود دارند.
PS: may 2013


راهنمای استفاده از آی نیتا در مک – به روز شده
راهنمای استفاده از آی نیتا در مک – به روز شده ( راهنمای نسخه ۱.۱ ) – به روز شده در تاریخ ۱۷ مارچ ۲۰۱۳
بعد از سه روز, متاسفانه هنوز پروتوکل های وی پی ان (شامل هر دو پروتوکل L2TP و PPTP) مسدود هستند. گراف زیر تعداد یوزر های وی پی ان سرور های آی نیتا را در این روز های مشخص نشان میدهد. اس اس ال کار میکند, ولی سایت های Youtube و Facebook حتی با وجود اس اس ال پروکسی کار نمیکنند.
بنا به گزارش تیم فنی پروژه آی نیتا طی چند روز اخیر کاربران پروکسی برای ورود به صفحه فیسبوک با مشکلاتی مواجه بودند. به نظر می رسد دولت ایران در آزمایش ترفندهایش برای بستن برخی از سایت ها مانند یوتیوب و فیسبوک حتی زمانی که کاربر از پروکسی SSL برای دور زدن سیستم فیلترینگ استفاده می کند, به موفقیت رسیده است.
دسترسی کابران از طریق پروکسی SSL به فیسبوک عملا قطع شده است و پیشنهاد تیم فنی ما تا زمانی که راه حلی برای این موضوع بیابیم استفاده از VPN است.
دولت ایران با به کارگیری تمام قوای خود در حال ایجاد راهی برای بستن پروکسی های SSL و همانطور که از تابستان سال پیش نیز اعلام کرده بودند در پی بستن پورت های VPN می باشد و ما با درخواست کمک از دیگر سازمان های مخالف سانسور اینترنت در حال یافتن راهی مناسب برای مفابله با این موضوع هستیم.

راه هاي دور زدن قطع وي پي ان ها در ایران  مایا شوایدر

برای خواندن ادامه روی اینجا کلیک کنیم.
در ادامه راهنمایی نصب و همچنین توضیحات آی نیتا

۲۲ اسفند، ۱۳۹۱

خودکشی حامد سماعی در کمپ پناهندگی در جنوب آلمان- سرکوب فعالین حامی و پناهجویان توسط پلیس

رزا: بعد از خودکشی شدن محمد رهسپار، اینک حامد سماعی. کمپ های مرگبار پناهجویی آلمان

«خودکشی یک پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی شهر هوف آلمان»
حامد سماعی- پناه جوی ایرانی، خودکشی: 07.03.2013
به گفته دو پناهجوی ایرانی، حامد سمیعی  ۲۸ ساله که از بیست ماه پیش به آلمان آمده و درخواست پناهندگی داده بود، شامگاه پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ (۷ مارس ۲۰۱۳)، به دلیل "افسردگی ناشی از بلاتکلیفی و فشارهای ناشی از وضعیت پناهندگی"، در کمپ پناهندگی شهر هوف واقع در ایالت بایرن آلمان با خوردن بیش از ۷۰ قرص خودکشی کرده است.
علی سلمانی از دوستان حامد که او هم  پناهجوست و در همین کمپ پناهندگی زندگی می‌کند با اعلام این خبر به دویچه وله گفت: «صبح جمعه (۱۸ اسفند) یکی از پناهندگان دید در اتاق حامد باز است و او فوت کرده است. وقتی آمبولانس آمد گفتند ۵ ساعت پیش فوت کرده است
به گفته علی سلمانی، حامد سمیعی  بیست ماه پیش در  آلمان درخواست پناهندگی داده بود، اما در این مدت نه جواب مثبت گرفته بود و نه جواب منفی. به همین خاطر خیلی افسرده و ناراحت بود و اصلا با کسی هم صحبت نمی‌کرد.
آن طور که این پناهجوی ایرانی می‌گوید در کمپ پناهندگی شهر هوف آلمان ۱۵ ایرانی زندگی می‌کنند که برخی از آن‌ها سال‌هاست منتظر جواب پناهندگی خود هستند.
جسد حامد سمیعی  در سردخانه
به گفته علی سلمانی، جسد حامد سمیعی هم‌اکنون در سردخانه شهر هوف است. او می‌گوید: «به خانواده حامد سمیعی  در ایران خبر خودکشی او را دادیم. خانواده برای انتقال جنازه به ایران پول کافی ندارد. متاسفانه مسئولان تامین اجتماعی شهر هوف و شهرداری هم هزینه انتقال جسد به ایران را تقبل نمی‌کنند
علیرضا قلمی از دیگر دوستان حامد سمیعی  که او نیز در همین کمپ زندگی می‌کند با تایید "افسردگی شدید" حامد سمیعی  به دلیل بلاتکلیفی ناشی از بدون جواب ماندن درخواست پناهندگی، می‌گوید: «سه چهار روز قبل از فوت حامد، من با تعدادی از دوستان پیش او بودیم. حامد گفت خسته است و روحیه‌اش خراب شده است. دوستان به او گفتند که اگر مشکلی داری، برگرد ایران. اما او گفت که من الان بیست ماه است در این‌جا هستم، بعد از بیست ماه کجا بروم. ما نمی‌دانیم که چی شد و چه چیزی در روحیه‌ی این جوان تاثیر گذاشته بود که به چنین نتیجه‌ای رسید
به گفته علیرضا قلمی، پس از خودکشی حامد سمیعی ، دیگر پناهجویان ایرانی برای انتقال جسد او به ایران به اداره تامین اجتماعی و شهرداری شهر هوف مراجعه کردند ولی آن‌ها گفتند "به ما ربطی ندارد". علیرضا قلمی می‌گوید: «هزینه‌ انتقال جنازه حداقل بین هشت تا ده‌ هزار یورو خواهد بود. ما هم مستاصل مانده‌ایم که چه‌کار باید بکنیم
شرایط بد پناهندگان در ایالت بایرن
پناهندگان در ایالت بایرن آلمان به نسبت دیگر ایالت‌های کشور آلمان شرایط بدی دارند. شرایط بد نگهداری پناهندگان در ایالت بایرن آلمان بعد از خودکشی محمد رهسپار پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی وورتسبورگ بر سر زبان‌ها افتاد. محمد رهسپار، ۲۹ ساله، حدود یک سال پیش، یکشنبه ۲۹ ژانویه ۲۰۱۲ در کمپ پناهندگی وورتسبورگ واقع در ایالت بایرن آلمان خودکشی کرد. او خود را   از پنجره اتاق‌اش حلق‌آویز کرده بود.
در چند ماه گذشته حرکت‌های اعتراضی نسبت به وضعیت پناهجویان در آلمان بالا گرفته است. راهپیمایی بیش از ۵۰ پناهجو از کشورهایی چون ایران، افغانستان و غنا از وورتسبورگ به برلین یکی از آخرین حرکت‌های اعتراضی پناهجویان بود که انعکاس قابل‌توجهی در رسانه‌ها پیدا کرد. این پناهجویان با هدف جلب توجه افکار عمومی و دولت آلمان نسبت به شرایط زندگی پناهجویان، نداشتن حق کار و نداشتن اجازه خروج از محل اقامت خود، از وورتسبورگ تا برلین راهپیمایی اعتراضی برگزار کردند.
برای خواندن مطالب در منبع روی تیتر آن کلیک کنیم.
برای خواندن اطلاعات بیشتر در مورد حامد سماعی روی  اینجا  کلیک کنیم.

اخبار آنارشی- گزارش مبارزات پناهجویان در شهر کارلسروهه و سرکوب شدید پلیس
فیلم دستگیری های کلن/ آلمان در لینک زیر. روی تیتر به زبان آلمانی کلیک کنیم.
 Polizei geht gegen Demonstranten vor
Köln, 11.03.13: Mit einem Großaufgebot ist die Kölner Polizei am Sonntag gegen Demonstranten vor dem Flüchtlingswohnheim Geißelstraße in Ehrenfeld vorgegangen. Die Gruppe hatte zuvor Handzettel in dem Wohnheim verteilt.

ما از نیمه‌ی لگدکوب شده‌مان برخاسته‌ییم
 مطرودان بازگشته‌اند. پناهجویانی که «داغ لعنت خورده» بودند، اتاق‌های کوچک و حقیر جمعی‌شان را ترک کرده‌اند. امر سرکوب شده در قامت طردشده‌گان و به حاشیه کشیده شده‌گان بازگشته است. درست در همین لحظه است که سیاست راستین رهایی‌بخش ابداع می‌شود. آنها تا همین لحظه هم تمام ساز و کاری را که برای بیرون گذاشتن پناهجو از نظم نمادین موجود به کار گرفته شده بود، به شکست کشانده‌اند.
بازگشت پناهجویان اما تنها سرپیچی از فرمان حاکم نیست، بلکه آنها با بازگشتشان، با دست بردنشان در سرنوشت خود و همه‌گان، منطقِ برسازنده‌ی حاکم را بحرانی کرده‌اند و حفره‌های آن را نشان داده‌اند. منطقی که در آن حکومت تنها می‌تواند حاکم اتباع خود باشد، اتباعی که شهروندان سرزمینش محسوب می‌شوند، توسط ناشهروندانی که نه دولتی دارند و نه تابعیتی دچار بحران شده است. این صدای خرد شدن سه گانه‌ی مقدس دولت/ ملت/ سرزمین است.
پناهجویان اعتصابی دیگر قربانی نیستند. آنها برچسب قربانی را از روی خود برداشته‌اند و به جای ناله سر دادن و طلب دلسوزی کردن، در جایگاه فاعل مبارزه به عرصه‌ی سیاست بازگشته‌اند. دیگر نمی‌شود برای آنها دل سوزاند، تنها می‌توان با مبارزه‌ی آنها همراه شد. آنها با به دست آوردن صدای خود تمام کسانی را که صدای آنها را مصادره کرده بودند و از جانب آنها حرف می‌زدند، کنار گذاشته‌اند.
با سازمان‌یابی از پایین از درون کمپ‌های پناهندگی، بدون ساختن نهادهای بوروکراتیک سازمان‌دهنده و هدایت کننده، تمام آن جریاناتی را که از بالا و از بیرون تلاش می‌کردند آنها را سازماندهی و رهبری کنند، به حاشیه رانده‌اند.
آنها منطق و نهادهای حقوق بشری را که با بر عهده گرفتن بخشی از مسئولیت‌های حاکم، خودشان را در مقام یگانه ناجی پناهجویان جا زده و بستری شده بودند برای تبدیل مبارزان سیاسی حامی حقوق پناهجویان به کارمندان نهادهای خیریه‌ی پناهندگی، به چالش گرفته‌اند چرا که دیگر نیازی به ناجی ندارند، نجات‌دهنده‌ی پناهجویان خودشانند.
آنها هم‌چنین می‌توانند در ادامه‌ی مبارزه‌ی خود دست نهاد کلیسا را از کمپ‌ها کوتاه کنند. نهادی که در گذشته‌های نه چندان دور، با ارسال «میسیونرهای مذهبی» به کشورهای جنوب بخشی از ساز و کاری استعماری بوده است که با عقب نگاه داشتن و غارت منابع اولیه‌ی کشورهای جنوب و سرکوب نیروهای مترقی و مردمی برای تداوم سلطه‌ی استعماری، یکی از عاملان مهاجرت مردم تحت ستم و جباریت و فقر کشورهای جنوب بوده است و حالا «میسیونرهای مذهبی‌اش» را روانه‌ی کمپ‌های پناهندگی می‌کند تا پناهجویان را به تحمل وضعیت موجود فرا بخوانند. تمامی این نهادها با ایجاد تقابل میان منافع پناهجویان تاکنون از شکل‌گیری هر مبارزه‌ی جمعی جلوگیری کرده‌اند و اینک آنها هم در نگرانی حاکم شریک‌اند.
اینک و بعد از سال‌ها که دیگر هیچ امکانی برای تغییر وضعیت موجود به چشم نمی‌آمد و حتا خیابان به محلی برای تظاهرات اعتراضی عادی شده و مناسک سالانه‌ی تقویمی تبدیل شده بود، دوباره سنت‌های رهایی‌بخش خیابان احیا شده است تا واژه‌ی «مردم» معنا و محتوایی داشته باشد. دوباره نزاع بر سر «خیابان» است. کشمکشی بر سر اصلی‌ترین مکان حکمرانی حاکم. از میدان التحریر تا میدان خورشید مادرید، از خیابان‌های تونس تا خیابان‌های آتن، از خیابان‌های تهران 88 تا نبض سرمایه‌داری در وال استریت، و اینک در جوار کمپ‌های پناهندگی سرتاسر آلمان، ستمدیده‌گان به خیابان بازگشته‌اند. آنها هیچ چیزی نمی‌خواهند غیر از تغییر وضعیت به وضعیتی که چنین نباشد، غیر از جهان دیگری که ضروری است.
ریشه‌های خیابانی _ برلین

گزارش تجاوز!

رزا: همیشه روزهای زنان خطر تجاوز بیشتره! همانطور که بیشترین سرکوب کارگران، اول ماه مه است.
چرا؟ خوب چون در این روزها، روز علیه خشونت، روز جهانی زن، و یا وی- دی و.... این روزها همان روزهای بازنگری زنان و همچنین روحیه بالای جنبش و فعالینش است.
این روزهای تجاوز، حال من دقیقا مثل زرین (زنان بدون مردان/ شهرنوش پارسی پور) میشه. هر چه اثرات تجاوز را پاک میکنم، اما بوی گند اسپرمشان کماکان چند هفته ای دماغم را آزار میده.
آیا متجاوزین میدانند که در این روز ماسکهای انقلابی شان میافته و همه بی چهره، و یک چهره دارند؟
وقتی صداهای انتقاد بالا میگیره، در صورتشان بجای اعضا، تنها یک کیر دیده میشه.
کیرشان میگه: بلاگ رفیق زن تو بهتره! استدلال داره! من بلاگتو متاسفانه به چند جوان ایرانی معرفی کردم! اما پشیمانم.
آهان! کیر ها همیشه نمره دادند. در سراسر زندگی. از معلمش بگیر تا خانواده...
رقابت. این اسم رمز است. اون از تو خوشکل تره! تو هم بد نیستی. اگر عینکت را برداری!
کیرها ادعا دارند! "بد" تو را نمیخواهند! از خوانندگان روزانه هجویاتت هستند! تازه تبلیغت را هم میکنند! اگر زبان زنانه ات را بیابی. اگر زنانه نویسی کنی. اگر کلمات مصادره شده مردان، زبان مصادره شده مردان را استفاده نکنی. اگر جای کس بنویسی واژن.
چرا؟ خوب چون این کلمات کپی رایت داره. ارزش گذاری منفی داره. مصادره کردیم!
میگم گروه "کسهای شورشی" پوسی رایت!  ما این ارزشگذاری را رد میکنیم....

تجاوز گروهی
بیا بشین ببین خواهران افغانت، چگونه در آتش لمس آلت جنسی مردشان میسوزند!
لینک کتاب سنگ صبور. برو بخوان و بفهم!
این فیلم در حمایت از تو "زن" ساخته شد. کف بزن، پا بکوب!
 میگم: چرا باید فانتاسم جنسی نویسنده مرد را، فانتاسم زنانه بدانم!
میگه: آهنگ "پریود" شاهین نجفی،عصیان جوانان است!
میگم: گور پدر جوانی، که عصیانش را با نفی من اعلام کرد!
میگم: رفقا جمعش کنید! کیرهایتان را در جهت سیستم بلند کنید!

 اولین جلق زدنهایتان را به یاد بیارید. تصویر بدن من نبود!
فانتاسم جنسی شما همان سیستم است، که بدن من را کالا کرد!

کودک به خود عشق میورزد و ارگاسمش مصرف دیگری نیست!

مقاله جدید:
برای خواندن آندریا دورکین یا روی تیتر مقالات کلیک کنیم و یا اینجا

نویسنده: آندریا دورکین
برگردان: مهسا روژان و دیبا دلارا
مقاله های دیگر از آندریا. برای خواندن بروی تیتر آن کلیک کنیم.
قـدرت
آندره آ دورکین / ترجمه سپیده همراز
پورنوگرافی- آندره آ دورکین- زیبائی