شکنجه اسماعیل بخشی در زندان؛ از باتوم زدن به بیضهها تا خوراندن قرصهای توهم زا
رزا: باید از جعفر عظیم زاده که با اتحادیه آزادش لحظه به لحظه فیلم و خبر اعتصابات 7 تپه را و نهایتن پایان اعتصاب را مخابره کرد و یک ساعت با کانادا و رادیو پیام کل کل کرد و گفت ارتباط داره با 7 تپه... پرسید: مرتیکه...
ریدم به کُل این سندیکا ها، رادیوها و خود فعال خوانده ها ی خارج نشین...نشسته روی تخم هایشان و جنگ بر سر شورا و سندیکا و مجمع عمومی می کنند.
داخلی ها هم مثل جفر پناهی فیلمساز با کارگرا سلفی می گیرند. وقتی فعالین کارگری بعد از شکنجه و آزادی از زندان، پول رفتن به دکتر را هم ندارند:(
رفقا تا کی باید جنبش در دست اینها باشه؟ هر کس در شهری که هست با نهادهای خارجی پول جمع کند و افقی بفرستد داخل. نهادهای همبستگی و بقیه دروغ است. احزاب نیز. آنها از پخش هر فیلم و عکس و مصاحبه فقط حقوق خود و همفکرانشان را تضمین می کنند.
آیا میان این همه مارکسیست لنینیست-تروتسکیست و کوفت ایست یک انسان معتمد وجود ندارد؟ وقتی ساعتها از قهرمانی بخشی حرافی میشود. اسمائیل از دهانتان نمی افتد و خود برخن در زندان بوده اید. نباید فکر کمک به او و خانواده اش می کردید؟ لااقل قهرمانتان را نجات دهید!
از رفقای کُرد خواهش می کنم او را حمایت کنند. و خواهرانم در خارج حساب بانکی باز کنید. بچه های شهر هم 5000 کارت پستال تهیه شده را لطفن به این موضوع اختصاص دهند.
جمعیت فولاد اهواز را به جای فرمانداری یا... به درب خانه ی اسمائیل بخشی هدایت کنید. نشان بدهیم همبستگی واقعی را...
گفتگو با یکی از بستگان اسماعیل بخشی در باره آخرین وضعیت اسماعیل بخشی،شکنجه او و اخراجش از کار
گفتگو با یکی از بستگان اسماعیل بخشی:. خلاصهاش اینکه: به
اسماعیل بخشی در زندان داروهای توهم زا دادهاند. او را به شدت شکنجه
کردهاند از جمله به بیضههایش با باتوم ضربه زدهاند. در اثر شکنجهها چند
بار بیهوش شده است. اکنون هم علاوه بر عوارض شکنجهها، ارتباطات اجتماع
یاشان را محدود کردهاند، از کار اخراجش کردهاند و حسابهای بانکی او را
هم مسدود کرده اند.
با
گذشت ده روز از آزادی اسماعیل بخشی از زندان هنوز هیچ خبرنگار و فعال
مدنی موفق به تماس، گفتوگو و دیدار با او نشده است. تماسهای مکرر
خبرنگاران خارج از کشور با او بیپاسخ مانده و خبرنگاران و فعالان مدنی
داخل ایران هم موفق به گفتوگو و دیدار با این فعال کارگری نشدهاند.
حسابهای بانکی اسماعیل بخشی هم مسدود شده است و به گفته این منبع آگاه یکی از اصلیترین مشکلات اسماعیل بخشی این است که پولی ندارد که بتواند برای درمان مشکلاتش به مراکز درمانی مراجعه کند: « حسابهای بانکی اسماعیل بخشی هم مسدود شده که اگر از قبل پولی در حساب مانده یا کسی به آنها قرضی داده نتواند استفاده کند و به این ترتیب یکی از مشکلات اصلی اسماعیل این است که اصلا پول ندارد که دکتر برود مشکلاتش را درمان کند. متوجه شود این دارویی که دادهاند چه بوده و چطور میشود عوارضاش را ازبین ببرد. این موجب شده که هیچ راهی برای تماس بیرون با ایشان یا تماس ایشان با بیرون در دسترس نباشد»
با گذشت ده روز از آزادی اسماعیل بخشی از زندان هنوز هیچ خبرنگار و فعال مدنی موفق به تماس، گفتوگو و دیدار با او نشده است. تماسهای مکرر خبرنگاران خارج از کشور با او بیپاسخ مانده و خبرنگاران و فعالان مدنی داخل ایران هم موفق به گفتوگو و دیدار با این فعال کارگری نشدهاند.
اسماعیل بخشی یکی از نمایندگان سندیکای کارگری هفت تپه است که سخنرانیهای پرشور او در اعتراضات هفتتپه مورد توجه عموم قرارگرفت و بارها در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شد. او روز ۲۷ آبان ماه در چهاردهمین روز از اعتصابات هفتتپه بازداشت شد و روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه خبر آزادیاش با وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی منتشر شد. از روز آزادی تا کنون اما نه در شبکههای اجتماعی فعالیت میکند و نه در جمع کارگران هفتتپه حاضر شده است. شاهد علوی روزنامهنگار در گفتوگو با یکی از بستگان این فعال کارگری از اسماعیل بخشی سراغ گرفته و فایل صوتی این گفتو گو را منتشر کرده است. به گفته این منبع مطلع شرایطی به و جود آمده که امکان برقراری ارتباط با اسماعیل وجود ندارد. او توضیح میدهد که اسماعیل بخشی در زندان تحت شکنجه شدید جسمی و روحی قرار گرفته است: «او را چندین بار تا حد مرگ زدهاند. با کابل به بیضههایش زدهاند و الان در نشستن، راه رفتن و خوابیدن مشکل دارد.» این اولین بار نیست که موضوع شکنجه اسماعیل بخشی مطرح میشود.
پیش از آزادی او از زندان، سندیکای کارگران هفت تپه از ضرب و شتم این فعال کارگری و انتقال او از زندان به بیمارستان خبر داده بود اما این موضوع بلافاصله از سوی مسئولان خوزستان تکذیب شد. غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و صادق جعفری چگینی رئیس دادگستری شوش خبر شکنجه او را شایعه دانسته بوده و اعلام کردند که او درصحت کامل به سر میبرد. با این حال فعالان کارگری به نقل از خانوادهاش از آثار کبودی و تورم در ناحیه سر و صورت این فعال کارگری خبر داده بودند. حالا یکی از بستگان اسماعیل بخشی توضیح میدهد که او تنها تحت شکنجه جسمی قرار نگرفته: «هربار بعد ازشکنجه اسماعیل از هوش میرفته و بعد که از شدت درد به هوش میآمده به اسم مسکن داروهای اعصاب و روان و توهم زا به او میدادهاند.»
شاهد علوی به ایران وایر میگوید: « این بار برخورد با اسماعیل بخشی به دو شکل صورت گرفته. هم برخورد فیزیکی و آزار جسمی مثل کتک زدن، شکنجه، زدن باتوم به بیضههای ایشان صورت گرفته و علاوه بر آن شکنجههای درمانی که مدتی است زندانیان سیاسی دربارهاش صحبت میکنند و باب شده هم درمورد ایشان اعمال شده. احتمالا ایشان در اثر شکنجه درد داشته و آنطور که من حدس میزنم احتمالا کسی که نقش بازجوی خوب را داشته، گفته: ما بهت دارو میدهیم، آرامبخش میزنیم و مسکن میدهیم که دردت کمتر شود و این داروها توهم زا بودهاند.» به گفته منبع اطلاعاتی شاهد علوی، اسماعیل بخشی علاوه بر مشکلات ناشی از شکنجه جسمی و درد هنوز درگیر عوارض داروهایی است که در زندان به اسم مسکن به او داده شده: « بعضی وقتها هنوز هم دچار توهم میشود، انگار الان هم در زندان است. میترسد. مرتب دچار دچارتب و لرز میشود و درواقع سلامت روحی و روانیاش به هم ریخته است.»
به عقیده شاهد علوی، شدت خشونت و شکنجهای که در حق اسماعیل بخشی اعمال شده احتمالا واکنشی است به نقشی که او در معرفی جنبش کارگری هفت تپه داشته است. بسیاری نقش او را به خاطر سخنرانیهای شجاعانه اش در اعتراضات کارگری هفت تپه کلیدی عنوان میکنند. در چند روز گذشته خبرهایی مبنی بر حصر خانگی اسماعیل بخشی منتشر شده بود، شاهد علوی درباره این موضوع هم سوال کرده: «در واقع به من گفتند ایشان در حصر نیست و کنترل فیزیکی به آن معنا وجود ندارد. اما به محض آزادی از زندان به ایشان خبر دادهاند که از کارش اخراج شده و تهدید کردهاند اگر خودت یا خانوادهات با کسی، رسانهای، یا جایی دیدار داشته باشی، درمورد شرایطت گفتوگو داشته باشی و یا به اعتراضاتت به روش قبلی ادامه دهی دوباره بازداشتات میکنیم.» کارگران هفت تپه بعد از دستگیری اسماعیل، روزها در حمایت از او شعار دادند و تحصن کردند. آنها یک شعار ویژه هم داشتند: «اسماعیل رو گرفتن، ما همه بخشی هستیم» اما بعد از آزادی اسماعیل بخشی از دیدار با او محروم شدهاند: «به کسانی که با اسماعیل بخشی پیش از بازداشت به انحای مختلف ارتباط داشتند به عنوان همکار و یا همکار صنفی در تشکیلات کارگری و... هشدار داده شده که در صورت ملاقات و دیدار با آقای بخشی آنها هم بازداشت میشوند و بلافاصله هم از کار اخراج میشوند.» به گفته این روزنامهنگار فشارهایی که به اسماعیل بخشی و خانوادهاش و هم به کسانی که ممکن بوده با او تماس بگیرند، وارد شده، باعث شده اسماعیل بخشی در حالت ایزوله قرار بگیرد.
حسابهای بانکی اسماعیل بخشی هم مسدود شده است و به گفته این منبع آگاه یکی از اصلیترین مشکلات اسماعیل بخشی این است که پولی ندارد که بتواند برای درمان مشکلاتش به مراکز درمانی مراجعه کند: « حسابهای بانکی اسماعیل بخشی هم مسدود شده که اگر از قبل پولی در حساب مانده یا کسی به آنها قرضی داده نتواند استفاده کند و به این ترتیب یکی از مشکلات اصلی اسماعیل این است که اصلا پول ندارد که دکتر برود مشکلاتش را درمان کند. متوجه شود این دارویی که دادهاند چه بوده و چطور میشود عوارضاش را ازبین ببرد. این موجب شده که هیچ راهی برای تماس بیرون با ایشان یا تماس ایشان با بیرون در دسترس نباشد»
به گفته این منبع آگاه، اسماعیل بخشی حتی بعد از آزادی امکان تماس با فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفتتپه را هم نداشته است. او در فایل صوتی منتشر شده از تمام نهادهای حقوق بشری، فعالان کارگری و مردم ایران میخواهد که اسماعیل بخشی را تنها نگذارند. از شاهد علوی میپرسم با توجه به این که مسئولان یک بار شکنجه شدن اسماعیل بخشی را تکذیب کردند، چطور میتوانیم آنها را وادار به پاسخگویی کنیم؟
او میگوید: «در تکذیب ظاهرا همیشه برای آقایان باز است اما نکتهای که وجود دارد این است که فعالان کارگری و حقوق بشری و سیاسی میگویند راه اثبات این که حق با سیستم و مسئولان استانداری است این است که اسماعیل بخشی اجازه داشته باشد به سر کارش برگردد. دست کم امکانی فراهم کنند که روزنامهنگارهای داخل کشور یا همان رسانههای موجود بتوانند با او دیدار کنند.» این روزنامهنگار تاکید میکند که حداقل یکی از همکاران روزنامهنگار در داخل ایران تلاش زیادی برای تماس با اسماعیل بخشی کرده است: «تلفنها جواب داده نمیشود، واسطهها جرات نمیکنند پیش ایشان بروند و امکان گفت وگو با ایشان که ثابت کند حال اسماعیل بخشی خوب است، شکنجه نشده و به قول آقایان این ها همه تبلیغات ضد انقلاب است، بسته شده است. یعنی از یک طرف سیستم میگوید حالش خوب است از طرف دیگر امکان این را که کسی از این حال خوب گزارش بدهد، نمیدهد.» این روزنامهنگار معتقد است که با توجه به این شرایط طبیعتا ناظر بیرونی که تهدیدی رویش نیست میگوید اینها دروغ میگویند: « متاسفانه من ترجیح میدهم گزارشهایی را باور کنم که از وخامت حال ایشان خبر میدهد.» گفتگو با یکی از بستگان اسماعیل بخشی در باره آخرین وضعیت اسماعیل بخشی،شکنجه او و اخراجش از کار https://youtu.be/m7jBc9dQ9Cg
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ بر اساس گزارشات دریافتی عسل محمدی زندانی سیاسی از وضعیت جسمی و روحی مطلوبی برخوردار نیست! در حالی که هفته ها است مادر عسل برای ملاقات با فرزندش تلاش کرده است. وی موفق شده است، دیدار کوتاهی زیر نظر مامورین اطلاعات با عسل داشته باشند. براساس این گزارش وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی مطلوب گزارش نشده است. وی عضو هئیت تحریه نشریه گام بوده است. عسل محمدی دانشجوی دکترای داروسازی مشغول تحصیل ترم های پایانی دانشگاه بوده است. لازم به ذکر است، دلیل بازداشت عسل محمدی حمایت از کارگران هفت تپه و فولاد اهواز بوده است. کمپین برای آزادی کارگران دستگیر شده فولاد، دستگیری عسل محمدی را محکوم کرده و خواهان آزادی فوری عسل محمدی، علی نجاتی و تمامی کارگران دستگیر شده فولاد میباشد! وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی، فعال مدنی و از اعضای تحریریه نشریه «گام» که روز سه شنبه ۱۳ آذر، از سوی نیروهای امنیتی در تهران بازداشتشده بود، پس از ملاقات با مادرش در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز نامناسب گزارششده است. به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی، فعال مدنی و از اعضای تحریریه نشریه «گام» که در روز سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷ از سوی نیروهای امنیتی در تهران بازداشتشده بود، نامناسب گزارششده است. نشریه گام امروز در کانال تلگرامی خود خبر داد: “پس از پیگیری و تلاش فراوان خانواده، مادر عسل محمدی موفق به دیداری کوتاهی با او در اداره اطلاعات اهواز شده است؛ در این دیدار که با حضور مأمورین امنیتی در زمان ملاقات همراه بوده است وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی وخیم گزارششده است.” این نشریه معتقد است که بازداشت خانم محمدی در ارتباط با حمایت های وی از کارگران معترض هفتتپه و فولاد اهواز بوده است؛ با این حال تاکنون از اتهامات ودلایل بازداشت این فعال کارگری اطلاعی در دست نیست. عسل محمدی دانشجوی داروسازی دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد تهران و از اعضای تحریریه نشریه «گام»، فعال مدنی و مدافع حقوق کارگران است.
دولت و بطور کلی حاکمیت جمهوری اسلامی دروغ میگویند، و همواره فعالین طبقه کارگر را شکنجه میکنند ما نباید بگذاریم این حرکت در سکوت برگذار شود باید برای خانواده بخشی و عسل راهی پیدا کرد و حتما کمکهای ضروری و اولیه را برای آنها رساند من ب نوبه و وظیفه انسانی هر چه از دستم بر آید کمک خواهم کرد، پیروز باشید
مرسی رفیق باید شماره حساب نهادهای آلمانی را گرفت. ایرانی ها نمیشه، اغلب فاسدن. الان هم پفیوزهای تریبون زمانه مطلب را حذف کردند. تا ساعت 4 صبح خبر رسانی کردم وقتی اینها در حال خایه مالیدن بهم بودند و الان ساعت 9 برای حذف مطلب دستبکار! جوادی هم 5 دقیقه زر زر کرده که ما هواشو داریم. جاکش ها همه جمع اند!
بله دورسته اونهایی که نان ب نرخ روز می خوردند میدوند چکار کنند، امروز می نویسند یک ساعت دیگه پاک میکنند،،این جماعت مسئولیت اجتماعی انسانی را درک نمیکنند،، چون فقط منافع فردی و گروهی خودشون در درجه اهمیت قرار دارد،، من همواره این جماعت ارزان و چیپ را در گفتارها و نوشته هایم افشا گری همه جانبه سیاسی قرار داده و خواهم داد، پیروز باشید
خبرگزاری هرانا – اسماعیل بخشی، فعال کارگری که در جریان اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه در آبانماه بازداشت و سپس در آذرماه با تودیع وثیقه آزاد شده بود، امروز به محل کار خود بازگشت. آقای بخشی با انتشار یادداشتی در این خصوص گفته که “امروز پس از گذشت چهل روز در محل کارم حاضر شدهام با اینکه معنای آزادی را دیگر نه میفهمم نه درک میکنم، اندکی احساس آزادی کردم”.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲ دیماه ۹۷، اسماعیل بخشی طی یادداشتی از مردم ایران، کارگران نیشکر هفتتپه و سایر اقشار جامعه که در مدت بازداشت و بیخبری از او حمایت کرده بودند، قدردانی کرد و اعلام کرد که به کار خود بازگشته است.
اسماعیل بخشی از فعالان کارگری شرکت نیشکر هفتتپه در تاریخ ۲۷ آبانماه در چهاردهمین روز تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه مقابل فرمانداری شوش همراه با تعداد دیگری از معترضان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه با تودیع وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. اتهامات “اخلال در نظم عمومی” و “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” در شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شوش و اتهام “مشارکت در تشکیل گروه برای بر هم زدن امنیت ملی” در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز علیه او مطرح شده بود. اسماعیل بخشی ظهر امروز با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود گفت:
“مردم ایرانم درود
اسماعیل چگونه میتواند محبت سرشارتان را فراموش کند چگونه میتواند در یادتان نباشد هنگامی که شما در سختترین لحظات زندگی ام به یادم بودید و مهرتان را بر من و خانواده ام باراندید.
در روزهای گذشته در شرایطی بودم که نه قلم یاری میکرد و نه ذهن و جانم، حتی واژه ها هم با من بیگانه شده بودند اما دیگر تاب این بار سنگین را ندارم، پس میکوشم با روح پریشانم، لکنت زبانم و قلم لرزانم، در ثنای قطره ای از مهرتان چیزی بنگارم.
ابتدا یاد میکنم از کارگران رنجدیده و با وفای هفت تپه و خانواده ی بزرگوارشان که تا روز آخر در کنار خانواده ام بودند و امروز که پس از گذشت چهل روز در محل کارم حاضر شدهام با اینکه دیگر معنای آزادی را دیگر نه میفهمم نه درک میکنم اندکی احساس آزادی کردم، ای آزاد دلان!
یاد میکنم از تمام هم طبقهایهای کارگرم و از تمام تشکلات و سندیکاهای کارگری کشورم که حامی برادر کوچکشان بودند.
یاد میکنم از معلمان عزیزم، جامعهی پزشکان و پرستاران مهربانم، بازاریان و تمام اصناف و انجمن هایی که مهروزانه برایم مهر ورزیدند.
یاد میکنم از هنرمندان و نویسندگان و شاعران خوشفکر و خوشذوق کشورم.
و بسیار خاص و خیلی ویژه یاد میکنم از دانشجویان عزیزم، دانشجویان نازنینم، شاپرکان زیبایِ میهنم، فرزندان رعنایِ سرزمینم دوستتان دارم.
و در آخر در جواب همه ی عزیزانم که در ایام بازداشت شعارِ « من هم اسماعیل بخشی هستم» را یا گفتند یا نوشتند تا هم مرا حامی باشند و هم خانواده ی غمگینم را دل آرام، پاسختان میدهم : «من هم فدایی شما هستم»”.
۸ نظر:
خبر فوری
http://www.kampain.info/archive/27879.htm
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷
بر اساس گزارشات دریافتی عسل محمدی زندانی سیاسی از وضعیت جسمی و روحی مطلوبی برخوردار نیست!
در حالی که هفته ها است مادر عسل برای ملاقات با فرزندش تلاش کرده است.
وی موفق شده است، دیدار کوتاهی زیر نظر مامورین اطلاعات با عسل داشته باشند.
براساس این گزارش وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی مطلوب گزارش نشده است. وی عضو هئیت تحریه نشریه گام بوده است.
عسل محمدی دانشجوی دکترای داروسازی مشغول تحصیل ترم های پایانی دانشگاه بوده است. لازم به ذکر است، دلیل بازداشت عسل محمدی حمایت از کارگران هفت تپه و فولاد اهواز بوده است.
کمپین برای آزادی کارگران دستگیر شده فولاد، دستگیری عسل محمدی را محکوم کرده و خواهان آزادی فوری عسل محمدی، علی نجاتی و تمامی کارگران دستگیر شده فولاد میباشد!
وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی، فعال مدنی و از اعضای تحریریه نشریه «گام» که روز سه شنبه ۱۳ آذر، از سوی نیروهای امنیتی در تهران بازداشتشده بود، پس از ملاقات با مادرش در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز نامناسب گزارششده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی، فعال مدنی و از اعضای تحریریه نشریه «گام» که در روز سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷ از سوی نیروهای امنیتی در تهران بازداشتشده بود، نامناسب گزارششده است.
نشریه گام امروز در کانال تلگرامی خود خبر داد: “پس از پیگیری و تلاش فراوان خانواده، مادر عسل محمدی موفق به دیداری کوتاهی با او در اداره اطلاعات اهواز شده است؛ در این دیدار که با حضور مأمورین امنیتی در زمان ملاقات همراه بوده است وضعیت جسمی و روحی عسل محمدی وخیم گزارششده است.”
این نشریه معتقد است که بازداشت خانم محمدی در ارتباط با حمایت های وی از کارگران معترض هفتتپه و فولاد اهواز بوده است؛ با این حال تاکنون از اتهامات ودلایل بازداشت این فعال کارگری اطلاعی در دست نیست.
عسل محمدی دانشجوی داروسازی دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد تهران و از اعضای تحریریه نشریه «گام»، فعال مدنی و مدافع حقوق کارگران است.
دولت و بطور کلی حاکمیت جمهوری اسلامی دروغ میگویند، و همواره فعالین طبقه کارگر را شکنجه میکنند ما نباید بگذاریم این حرکت در سکوت برگذار شود باید برای خانواده بخشی و عسل راهی پیدا کرد و حتما کمکهای ضروری و اولیه را برای آنها رساند من ب نوبه و وظیفه انسانی هر چه از دستم بر آید کمک خواهم کرد،
پیروز باشید
مرسی رفیق
باید شماره حساب نهادهای آلمانی را گرفت.
ایرانی ها نمیشه، اغلب فاسدن.
الان هم پفیوزهای تریبون زمانه مطلب را حذف کردند. تا ساعت 4 صبح خبر رسانی کردم وقتی اینها در حال خایه مالیدن بهم بودند و الان ساعت 9 برای حذف مطلب دستبکار!
جوادی هم 5 دقیقه زر زر کرده که ما هواشو داریم.
جاکش ها همه جمع اند!
درود به شرف این مرد که بین همه نیروهای امنیتی و انتظامی شعار کارگر_زندانی_آزاد_باید_گردد رو فریاد میزنه
https://twitter.com/Scorpionofiran1/status/1075814468725211136
گور پدر یلدا وقتی قهرمانمان اسماعیل بخشی را اینطور شکنجه کرده اند.
https://twitter.com/Mahshid_Samet/status/1076297227579150336
یلدایِ فرزندانِ کارگرانِ زندانی
فولاد_اهواز
بچهایهفت_تپه
فرزند ِ کولبرِ باز نگشت
کودکان کارِ سر چهار راه
کودکان کپر نشین سیستان
کودکان چادرنشین زلزله زده کرمانشاه
دراین طولانیترین شب سال چگونه گذشت ؟
یلدای مان مبارک
https://twitter.com/Mojtaba77777/status/1075839786072592389
بله دورسته
اونهایی که نان ب نرخ روز می خوردند میدوند چکار کنند، امروز می نویسند یک ساعت دیگه پاک میکنند،،این جماعت مسئولیت اجتماعی انسانی را درک نمیکنند،، چون فقط منافع فردی و گروهی خودشون در درجه اهمیت قرار دارد،،
من همواره این جماعت ارزان و چیپ را در گفتارها و نوشته هایم افشا گری همه جانبه سیاسی قرار داده و خواهم داد،
پیروز باشید
خبرگزاری هرانا – اسماعیل بخشی، فعال کارگری که در جریان اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه در آبانماه بازداشت و سپس در آذرماه با تودیع وثیقه آزاد شده بود، امروز به محل کار خود بازگشت. آقای بخشی با انتشار یادداشتی در این خصوص گفته که “امروز پس از گذشت چهل روز در محل کارم حاضر شدهام با اینکه معنای آزادی را دیگر نه میفهمم نه درک میکنم، اندکی احساس آزادی کردم”.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲ دیماه ۹۷، اسماعیل بخشی طی یادداشتی از مردم ایران، کارگران نیشکر هفتتپه و سایر اقشار جامعه که در مدت بازداشت و بیخبری از او حمایت کرده بودند، قدردانی کرد و اعلام کرد که به کار خود بازگشته است.
اسماعیل بخشی از فعالان کارگری شرکت نیشکر هفتتپه در تاریخ ۲۷ آبانماه در چهاردهمین روز تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه مقابل فرمانداری شوش همراه با تعداد دیگری از معترضان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه با تودیع وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. اتهامات “اخلال در نظم عمومی” و “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” در شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شوش و اتهام “مشارکت در تشکیل گروه برای بر هم زدن امنیت ملی” در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز علیه او مطرح شده بود.
اسماعیل بخشی ظهر امروز با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود گفت:
“مردم ایرانم درود
اسماعیل چگونه میتواند محبت سرشارتان را فراموش کند چگونه میتواند در یادتان نباشد هنگامی که شما در سختترین لحظات زندگی ام به یادم بودید و مهرتان را بر من و خانواده ام باراندید.
در روزهای گذشته در شرایطی بودم که نه قلم یاری میکرد و نه ذهن و جانم، حتی واژه ها هم با من بیگانه شده بودند اما دیگر تاب این بار سنگین را ندارم، پس میکوشم با روح پریشانم، لکنت زبانم و قلم لرزانم، در ثنای قطره ای از مهرتان چیزی بنگارم.
ابتدا یاد میکنم از کارگران رنجدیده و با وفای هفت تپه و خانواده ی بزرگوارشان که تا روز آخر در کنار خانواده ام بودند و امروز که پس از گذشت چهل روز در محل کارم حاضر شدهام با اینکه دیگر معنای آزادی را دیگر نه میفهمم نه درک میکنم اندکی احساس آزادی کردم، ای آزاد دلان!
یاد میکنم از تمام هم طبقهایهای کارگرم و از تمام تشکلات و سندیکاهای کارگری کشورم که حامی برادر کوچکشان بودند.
یاد میکنم از معلمان عزیزم، جامعهی پزشکان و پرستاران مهربانم، بازاریان و تمام اصناف و انجمن هایی که مهروزانه برایم مهر ورزیدند.
یاد میکنم از هنرمندان و نویسندگان و شاعران خوشفکر و خوشذوق کشورم.
و بسیار خاص و خیلی ویژه یاد میکنم از دانشجویان عزیزم، دانشجویان نازنینم، شاپرکان زیبایِ میهنم، فرزندان رعنایِ سرزمینم دوستتان دارم.
و در آخر در جواب همه ی عزیزانم که در ایام بازداشت شعارِ « من هم اسماعیل بخشی هستم» را یا گفتند یا نوشتند تا هم مرا حامی باشند و هم خانواده ی غمگینم را دل آرام، پاسختان میدهم : «من هم فدایی شما هستم»”.
سخنان اسماعیل بخشی پس از عمومی سازی کارخانه هفت تپه و پیروزی کارگران
https://www.youtube.com/watch?v=JUSfh_7aKQI
پشتیبانی صدها وکیل دادگستری از فرزانه زیلابی + امضاها
http://iranglobal.info/node/86693
ارسال یک نظر