خبر مهم: میرحسین موسوی امروز سه بار به مستراح رفت!
خبرهای نه چندان مهم در زیر!
بامداد امروز سه کوکتل مولوتف به سوی سفارت ايران در آنکارا پرتاب شد. به نوشته رادیو زمانه به نقل از خبرگزاری آناتولی، بامداد امروز سه کوکتل مولوتف به حياط سفارت جمهوری اسلامی ايران در آنکارا پرتاب شد و منجر بهآتشسوزی گرديد. بنا به اين گزارش، دو مظنون پرتاب کوکتل مولوتفها ايرانی بودهاند و هماکنون در بازداشت بهسر میبرند. آتشسوزی حياط سفارت جمهوری اسلامی توسط کارمندان آن فوری اطلاع داده شد و مظنونان دستگيرشده نيز تحت نظر قرار دارند. شبکه تیآرتی ترکيه نيز با تأييد اين خبر نوشت دو کوکتل مولوتف به محوطه سفارت ایران و یک کوکتل مولوتف نیز به دیوار سفارت اثبات کرده است. دو کوکتل مولوتف به محوطه سفارت ایران و یک کوکتل مولوتف نیز به دیوار سفارت اثبات کرده است. اين شبکه افزوده است مهاجمان که قصد فرار داشتند توسط یک نگهبان بانک دستگیر و تحویل پلیس داده شدند. بنا به اين گزارش گروههای شعبه مبارزه با تروریسم در محل حادثه تحقیقات گستردهای را آغاز کردهاند. هنوز از انگيزه اين حمله و هويت دستگيرشدگان، خبری منتشر نشده است. اين در حالی است که تارنمای باشگاه خبرنگاران در ايران، نوشت اين حمله شب گذشته رخ داده است و حملهکننده پیرمردی ایرانی بوده که "دچار اختلال حواس" بوده است. باشگاه خبرنگاران نوشته است مأموران پلیس ترکیه بلافاصله شخص مهاجم را بازداشت کردهاند.
دستگیری دو ایرانی در ترکیه به دلیل حمله به سفارت ایر ن گزارشها حاکی است که پلیس ترکیه دو ایرانی را به اتهام حمله به سفارت ایران در آنکارا و پرتاب کوکتل مولوتف به سمت ساختمان سفارت جمهوری اسلامی بازداشت کرده است. خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش کرده است که این دو ایرانی صبح جمعه سه کوکتل مولوتف به سمت سفارت جمهوری اسلامی در آنکارا، پایتخت ترکیه، پرتاب کردهاند که بر اثر آن بخشی از حیاط جلوی سفارت گرفتار حریق شده و مقامهای سفارت این آتش را مهار کردهاند. هیچ گزارشی در خصوص مجروح شدن فرد یا افرادی در اثر حمله به سفارت جمهوری اسلامی که در مرکز شهر آنکارا واقع است منتشر نشده است. خبرگزاری آناتولی ترکیه میگوید این دو ایرانی در اعتراض به اینکه کار اداریشان از سوی سفارت ایران «به کندی صورت میگرفت» دست به چنین اقدامی زدهاند.
سفارت ايران چيه اينها لانه جاسوسى هستند،بهتر است سفارت رژيم بنويسيد
جوانان با انصافی بودن جمعه اینکارو کردن که سفارت بسته است و کسی از مراجعین یا حتّی کارمندان آسیب نبینند. کشت و کشتار هر جوریش به دور از انسانیت هست.
سفیر ایران در آنکارا یک مرد 60 ساله است و بعد از 31 دیگه باید بازنشست می شد .درست که با زن دوم اش 30 سال اختلاف سن دارد اما دیگه پیر شده ونتوان اداره سفارت را ندارد و مشکل از همین جاست .و بعد از 31 سال هنوز نحوه رفتارش را با مراجعین بلد نیست و فکر می کند که ارباب مردم است.
آنگونه كه راديو و تلويزيون دولتي تركيه گزارش كرده، دو مهاجم مذكور سه عدد كوكتل مولوتف همراه خود را به داخل سفارت ايران در آنكارا پرتاپ كردند كه از اين ميان دو كوكتل مولوتف به محوطه سفارت ايران و يك كوكتل مولوتف نيز به ديوار سفارت اثبات كرده است. مهاجمين كه قصد فرار داشه اند توسط يك نگهبان بانك دستگير و تحويل پليس شده اند. این دو ایرانی متهم هستند که صبح روز جمعه ۲۳ مارس (چهارم فروردین) سه بمب آتش زا به ساختمان سفارت ایران در آنکارا پرتاب کرده اند.
همین خبر در رسانه های رژیم!
انتخاب - ۲۳ مارس ۲۰۱۲ یک مرد ۶۰ ساله ایرانی، سه بمب آتش زا به سفارت ایران در انکارا پرتاب کرد. به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، این حمله باعث اسیب دیدگی کارمندان سفارت و خرابی نشد./ این مرد ۶۰ ساله با نزدیک شدن به ساختمان سفارت در منطقه ی "کاواکلیدر" دو بمب آتش زا در باغچه ی سفارتخانه و یک بمب آتش زا به دیوار پرتاب کرد. این مرد در حالی که سعی در فرار داشت توسط یکی از ماموران بانکی در نزدیک سفارت ایران دستگیر و سپس به اداره پلیس تحویل داده شد.
حمله به سفارت ايران در ترکيه
بر اساس اطلاعات دريافتي از نگهبانان سفارت ايران، اين حمله انفرادي از سوي پيرمردي ايراني که دچار اختلال حواس نيز بوده صورت گرفته است. باشگاه خبرنگاران: سفارت ايران در آنکارا ديشب مورد حمله با «کوکتل مولوتف» قرار گرفت. بر اساس اطلاعات دريافتي از نگهبانان سفارت ايران، اين حمله انفرادي از سوي پيرمردي ايراني که دچار اختلال حواس نيز بوده صورت گرفته است. ماموران پليس ترکيه بلافاصله شخص مهاجم را بازداشت کردند.هنوز از علت و انگيزه اين حمله خبري در دست نيست.
پیمان عارف، دانشجوی زندانی، پس ازاعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شد شنبه, ۰۵ فروردين ۱۳۹۱ پیمان عارف، فعال دانشجویی که از چند روز پیش در اعتراض به نگهداری غیر قانونی اش در زندان اعتصاب غذا کرده بود، در اثر وخامت حال جسمی اش به بیمارستان منتقل شده است. به گزارش دانشجونیوز، پیمان عارف، فعال دانشجویی و روزنامه نگار که هفته گذشته با هجوم نیروهای امنیتی به منزل وی برای سومین بار بازداشت شده بود و چند روز پس از آن اعتصاب غذا کرده بود، اینبار خبرهای جدید حکایت از آن دارد که وخامت حال وی سبب شده که وی به بیمارستان منتقل شود. گفته می شود این فعال دانشجویی در اعتراض به نگهداری غیر قانونی خود علی رغم صدور و تودیع کفالت اعلام اعتصاب غذا کرده بود. پیمان عارف، از فعالان دانشجویی در ایران و عضو سازمان دانش آموختگان جبهه ملی که پیش از نیز بارها بازداشت شده و به نهادهای امنیتی احضار شده بود، باردیگر هفته گذشته با هجوم نیروهای امنیتی به منزل وی بازداشت شده بود...
پیمان عارف پیشتر روز یکشنبه ۸ آبان (۳۰ اکتبر) نیز به همراه عسل اسماعیلزاده و شرر کنور تبریزی برای مدت کوتاهی بازداشت شده بود. به گفته منابع خبری این سه نفر روز سه شنبه (۱۰ آبان ماه) برای پیگیری وضعیتشان به دادسرای زندان اوین مراجعه کردند که در پی آن پیمان عارف مجددا بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.
ییمان عارف، روزنامهنگار، وبلاگنویس پیشتر به اتهام توهین به «رییس جمهور» از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضی پيرعباسی به تحمل دو سال و نيم زندان تعزيری، ۷۴ ضربه شلاق و محروميت مادامالعمر از هر گونه فعاليت مطبوعاتی و حضور در تشکلهای سياسی محکوم شده بود.
بر اساس گزارشات پیشین دانشجونیوز، پیش از آزادی این فعال سیاسی حکم ۷۴ ضربه شلاق وی به اجرا درآمد. گفته می شد، همسر پیمان عارف در زمان اجرای حکم حضور داشته است.
منابع آگاه در گفتگو با گزارشگر هرانا اعلام داشتند این فعال دانشجویی با توجه به اینکه پرونده جدیدی در دادسرا نداشته است و درگیر پایان نامه خود بوده فرصت مراجعه به دادسرا را نداشته است.
گفتنی است دستگاه قضایی برای این فعال دانشجویی کفالت ۵ میلیونی صادر کرده بود که علی رغم تودیع آن از سوی خانواده اش نامبرده در بازداشت بسر می برد.
فیلم هایی از اعتراضات جنبش اشغال وال استریت در نیویورک با تشکر از آرت و بقیه دوستان
در ادامۀ واکنشها به قتل تریوان مارتین، نوجوان سیاهپوست ۱۷ ساله در ایالت فلوریدای آمریکا، روز شنبه صدها نفر در مخالفت با نژادگرایی در ایالت واشینگتن تظاهرات کردند. آنها خواهان اجرای عدالت در موضوع قتل این نوجوان شدند. تریوان مارتین یک ماه قبل در حین پیاده روی شبانه پس از شلیک گلوله به وی جان باخت. جرج زیمرمن مظنون ۲۸ ساله در محل قتل مشغول نگهبانی بوده است. وی گفته در موضوع شلیک به نوجوان سیاه پوست مجبور به دفاع از خود شده است. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا ضمن ابراز همدردی با خانوادۀ این نوجوان گفته بود که اگر فرزند پسری داشت، شبیه تریوان مارتین میبود. بعضی از سیاهپوستان آمریکایی در انتقاد از شیوۀ برخورد با متهم قتل این نوجوان میگویند جرج زیمرمن به دلیل سفیدپوست بودنش با برخورد ملایم مسئولان و پلیس آمریکا روبرو شده و به همین دلیل در حال حاضر آزاد است
زن عراقی خانه دار را در کالیفرنیا راسیستها کشتند
حمله به دفتر حزب کردی دمکراسی و صلح توسط پلیس ترکیه. ترکیه جشن نوروز را ممنوع اعلام کرد و نوروز امسال یکی دیگر از نوروزهای خونین این منطقه شد.
The true face of Turkey. Fascist scum
در مصاحبه زیر از طرف تاریخ نویس تئوری توطئه "گوادلوپ" رد میشود و همچنین مواجب بگیری بختیار از صدام و... از اواسط فیلم فاکت های ارائه داده شده بسیار جالبند. وقت داشتید نگاه کنید.
رزا: فیلم های زیر از طرف رژیمی ها رسانه ای شد. احتمالا اپوزیسیون نسخه کاملتری دارد. دوستانی که این فیلم های مستند را در اختیار دارند، لطفا روی وب برای اطلاع نسل جدید بگذارید. تیتر فیلم ها را عوض نکردم. اما خودتان همه تیتر ها را برعکسش کنید! در فیلم ها پرش های زیادی است و طرف مقابل رژیم بخشا و یا بکل حذف شده است...
سوالی که برایم مطرح شد: چرا چریکا با بنی صدر کل کل میکنند، عوض قیام مسلحانه علیه سپاه؟ تازه شکایت هم میبرند که چرا نمایندگان شوراهای ترکمن صحرا را کشتید! تازه نگهدار میگه پشت این دوربین ترکمن ها را بیاورید! خلاصه این مناظره دقیقا نشان میده که چریکا با اهرم خلق ترکمن بدنبال سهمشان در حاکمیت بودند و نه آزادی یا برابری و ...شکایت به بنی صدر معنی اش چه بود؟
بنی صدر هم که به گفته خودش تو امام ذوب شده بود این کلیپ آیا چریکا بنی صدر را جای آلنده/ شیلی نگرفته بودند؟ زنهای مبارز ایرانی علیه حجاب را البته جای زنان مخالف آلنده گرفته بودند و اعلامیه حمایتی علیه حجاب اجباری هم ندادند... اگرچه امروز برخی از زنان این گروه میگویند که یواشکی در تظاهرات علیه حجاب شرکت کردند! چرا بنی صدر موهاشو پریشان کرده جلو دوربین؟ مگه نگفت مو اشعه داره؟
یک فیلم هم از کردستان هست که بنی صدر رفته با طالقانی و بهشتی این قائله را خاتمه بده! ازدهام جمعیت اینقدر زیاده که بنی صدر را برای جابجایی بغل میکنند!
کسی این فیلم بنی صدر را داره که میگه: تا قائله کردستان تموم نشه، چکمه هامو از پا در نمی آورم! اولین بار که دیدمش کفش کتونی پاش بود. گویا به اندازه کافی کرد کشی کرده و چکمه خونینشو خاک کرده. البته جلوی جمع بنی صدر گفت که این شایعه بود که برای خراب کردنش ساختند! اگرچه بمب های ویرانگری که بزدلانه رو سر مردم کرد ریختند خیلی واقعی بود...
اگه خواستید 2 باره انقلاب کنید، قبلش اعلامیه آنارشیستا رو بخوانید! خلاصه اش میگه که نگذارید خلع سلاح شوید!
فیلم های زیر از طرف رژیمی ها رسانه ای شد:
فیلم سخنان هیات مذاکره کننده غائله کردستان(مرحوم آیت الله طالقانی و شهید بهشتی و سید ابوالحسن بنی صدر و اکبر هاشمی رفسنجانی)که در جمع مردم کردستان به سخنرانی پرداختند.غائله کردستان در سال 57 توسط عزالدین حسینی و قاسملو و حزب دموکرات کردستان ایجاد شد و کشور را تا سالها درگیر خود کرد
اعترافات برخی از اعضای دستگیر شده ساواک در اوایل انقلاب پیرامون 13 آبان 58 و مسائل دیگر
فیلم دادگاه اکبر گودرزی رهبر گروهک فرقان که مسئول بسیاری از ترورهای اول انقلاب بوده است.در این فیلم قرائت کیفرخواست توسط شهید سید اسدالله لاجوردی قرائت میگردد/سال 1358 دادگاه انقلاب مناظره سید ابوالحسن بنی صدر از اعضای شورای انقلاب و اولین رئیس جمهور منتخب ایران با بابک زهرائی از اعضای حزب کارگران سوسیالیست ایران که حزبی تروتسکیستی در ایران بود و راه و روش مائوئیست ها را در ایران دنبال میکرد.این مناظره پیرامون مسائل اقتصادی در سیمای جمهوری اسلامی ایران انجام شد/سال 1358
مناظره تلویزیونی سید ابوالحس بنی صدر اولین رئیس جمهور ایران با اعضای سازمان چریک های فدائی خلق(علی کشتگر و فرخ نگهدار و جمشید طاهری پور)و محسن رضائی(سپاه پاسداران)درباره جنگ ترکمن(ترکمن صحرا)1358
درگیری اعضا و حامیان سازمان منافقین(مجاهدین خلق)با مردم 30 خرداد 60 و اعلام قیام مسلحانه
موسی خیابانی نفر دوم سازمان منافقین خلق ایران(مجاهدین خلق) پس از مسعود رجوی و بیان دلایل شورش علیه جمهوریت.موسی خیابانی در بهمن ماه سال 60 در تهران کشته شد
شجونی : لاجوردی بمن گفت، جوانی که ٤٨ تا ترور داره الان داره تو جاکوزی صفا میکنه!
تف به گورت بیاد. حیف اون لکه زمین نیست که با نعش متعفن تو نجس شده؟؟؟؟؟؟
بک چشمه دیگر از شاه کارهای لاجوردی را باید در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت کرد. به ابتکار او و همکاری دستیارش "حاج داوود رحمانی"، رئیس زندان "قزل حصار" محلی را درست کرده بود که "قیامت" نام داشت و در آنجا زندانیان سر موضع را می بردند و در مکانی که مانند "تابوت" بود می خواباندند. مدت 27 روز، با مهندس امیر انتظام که انسانی مبارز و مقام است، در آنجا سر کردم. شاهد چه جنایاتی که در این محل نبودم. امیر انتظام بخاطر حقایقی که در ارتباط با این جنایات لاجوردی افشاء کرده بود، بارها به اوین احضار و دوباره زندانی شد. هر کس که لاجوردی را به شناسد، می داند که امیر انتظام هر چه در باره او گفته، حقیقت بوده است. او حتی بسیاری از زندانیانی را که دوران محکومیتشان تمام شده بود، ماه ها و حتی سال ها در زندان نگاه می داشت و احکام آزادیشان را بایگانی می کرد. من هنوز آن صحنه ای را فراموش نمی کنم، که در اسفند سال 62، عصر هنگام، همه ما را به زور از اتاق ها بیرون کشیدند و به حسینیه کچوئی بردند. از بند 3 اوین تا سالن کچوئی همه ما را به دستور لاجوردی کتک زدند. وارد حسینیه که شدیم صدها زندانی، که اکثرشان "تواب" بودند و عمدتا مجاهد با لباس خالدار، به سبک اس اس های نازی به صف ایستاده بودند. ما را بین دو صف از توابین روی زمین نشاندند. لحظه ای بعد، دژخیم بزرگ وارد شد و به دنبال او ده تن از رفقا را وارد سالن کردند. آنها را
یک راست بردند روی سن و با اشاره لاجوردی، دو هزار تواب شروع به این شعار کردند
تمام هم و کوشش او در راستای محو و نابودی انقلابیون واقعی و آزادگان این دیار، و تمام خدماتش متوجه سرمایه داری تجاری و انگل بازار بود، که او خود یکی از آنان به شمار می رفت.
مجاهد قهرمان علی اكبر اكبری فرزند دلیر مردم ایلام بود كه 19 سال بیشتر نداشت و پس از شلیك بهلاجوردی دژخیم، حین درگیری با مزدوران مجروح شد. آنگاه جلادان جسم نیمهجان او را بهزیر وحشیانهترین شكنجهها برده وی را بهشهادت رساندند.....یادش گرامی باد
فیلم دختر فرمانفرما ساخته محمد حسن دامن زن، نگاهی داره به زندگی مریم فیروز، از زبان خودش.
مریم فیروز دختر عبدالحسین میرزای فرمانفرما و نتیجه عباس میرزا، حاکم، وزیر و رئیس الوزرای معروف دوره قاجار و دختر دایی محمد مصدق بوده است. شاید هم بهتره است که گفته شود مریم میرزا، رییس کمیته زنان حزب توده و همسر نورالدین کیانوری دبیر اول حزب توده بوده است. حزبی که امسال ۷۰ ساله شد. عملکرد حزب توده در ایران موافقان و منتقدان بسیاری داشته و دارد. اما نام مریم فیروز برای خیلی ها یادآور همه خاطرات تاریخ معاصر ایران هست. از دوران مصدق گرفته تا انقلاب و تا زندان ها و شکنجه ها و اعدام های سیاسی بعد از انقلاب.
مریم فیروز که بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مخفی شد و بعد از چهار سال به خارج از ایران گریخته بود، در زمان حکومت پهلوی به صورت غیابی به اعدام محکوم شد. او همرا ه با نورالدین کیانوری همسرش در آلمان شرقی سابق ماند تا ۲۶ سال بعد که انقلاب شد و به ایران برگشت. حزب توده در سال های اول انقلاب از حکومت جمهوری اسلامی دفاع می کرد، اما در سال ۱۳۶۱ روابط این حزب با نظام حکومتی ایران تیره شد و سران و اعضای این حزب به زندان افتادند و تا پایان عمر زندانی یا تحت مراقبت افراد امنیتی بودند. این سرنوشت تلخ نصیب نورالدین کیانوری و همسرش هم شد. مریم فیروز سال ۱۳۸۶ در سن ۹۵ سالگی ۸ سال بعد از مرگ همسرش از دنیا رفت.
این فیلم در سال ۱۳۸۶ همان سال فوت مریم فیروز ساخته شده است.