ردپای نئونازیها در "قتلهای زنجیرهای" در آلمان
یک گروه افراطی نئونازی احتمالا مسئولیت قتل ۸ شهروند ترک و یک یونانی را که در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در آلمان صورت گرفته، بر عهده داشته است. ماموران پلیس، مدارک جرم این گروه را در آتشسوزی یک خانه در شهر تسویکاو یافتند.
اعضای این گروه احتمالا، پلیس زنی را که در سال ۲۰۰۷ در شهر هیلبرون با شلیک گلوله کشته شد، نیز به قتل رساندهاند. از آنجا که این قتلها با انگیزهی سیاسی صورت گرفته، دادستانی کل آلمان مسئولیت رسیدگی به آنها را بهعهده گرفته است. ۹ قربانی اولیهی این گروه، مهاجر یا مهاجر تبار بودند: شش ترک با تابعیت کشور ترکیه، دو آلمانی ترکتبار و یک یونانی. نخستین قتل در ۹ سپتامبر سال ۲۰۰۰ به وقوع پیوسته و آخرین آن از سری "قتلهای زنجیرهای" در ۶ آوریل ۲۰۰۶.
گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان احتمالا مسئول انفجار علیه یک ایرانیتبار در شهر کلن بوده است. یکی از سخنگویان وزارت امور داخلی ایالت نورد راین وستفالن آلمان روز دوشنبه (۲۳ آبان / ۱۴ نوامبر) اعلام کرد که زخمی شدن یک زن ایرانیتبار در شهر کلن در پی یک انفجار در سال ۲۰۰۱ میلادی احتمالا توسط گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان برنامهریزی شده بود. پلیس آلمان روز یکشنبه (۲۲ آبان / ۱۳ نوامبر) چهار نفر را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرد. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی، خود را مسئول قتل ۹ خارجیتبار در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی معرفی کرده است.
فعالیت زیرزمینی تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان دفتر مجله اشپیگل اعلام کرده است، فیلمی در اختیار دارد که توسط دو مرد کشته شده در شهر تسویکاو ضبط شده و ثابت میکند که این دو مرد در «قتلهای زنجیرهای کبابترکیها» دست داشتند. ......
یک کارشناس فعالیتهای تروریستی به شبکه رادیوهای دولتی آلمان گفته است اعضای این گروه احتمالأ با حمایت راستهای افراطی که در شرق آلمان شبکه ارتباطی محکمی دارند موفق شدند ردپای خود را از بین ببرد و سالها در خفا زندگی کنند. دلیل انفجار آپارتمان و مرگ این دو مرد هنوز مشخص نیست....
برای خواندن کل مطلب روی کل مطلب و یا روی تیتر آن در منبع کلیک کنیم.
گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان احتمالا مسئول انفجار علیه یک ایرانیتبار در شهر کلن بوده است. یکی از سخنگویان وزارت امور داخلی ایالت نورد راین وستفالن آلمان روز دوشنبه (۲۳ آبان / ۱۴ نوامبر) اعلام کرد که زخمی شدن یک زن ایرانیتبار در شهر کلن در پی یک انفجار در سال ۲۰۰۱ میلادی احتمالا توسط گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان برنامهریزی شده بود.
پلیس آلمان روز یکشنبه (۲۲ آبان / ۱۳ نوامبر) چهار نفر را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرد. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی، خود را مسئول قتل ۹ خارجیتبار در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی معرفی کرده است.
هانس-پتر فریدریش، وزیر کشور آلمان، برای نخستین بار از عبارت «تروریستهای راستگرای افراطی» در مورد افراد این گروه استفاده کرد.
فعالیت زیرزمینی تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان
پلیس آلمان فرد چهارمی را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرده است. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی خود را مسئول قتل ۹ خارجی تبار معرفی میکند. یک پلیس زن جوان هم قربانی این گروه به شمار میرود.
در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی ۹ مرد با تبار خارجی در شهرهای مختلف آلمان به قتل رسیدند. این مردان که ترک و یونانی تبار بودند و تمامی آنها در مغازههای کبابترکی (دونر کباب) کار میکردند در نقاط مختلف آلمان و در شهرهای کوچک به طرز فجیعی به قتل رسیدند. تلاش پلیس جنایی آلمان برای یافتن ردپایی از قاتل یا قاتلان بینتیجه ماند.
یک سال بعد در نقطه دیگری از کشور، یک پلیس زن جوان به طرز مشکوکی با شلیک گلوله به قتل رسید. پرونده این قتل نیز به نتیجهای نرسید. تا اینکه هفته گذشته، اسلحهای که با آن به این پلیس ۲۲ ساله شلیک شده بود پیدا شد. این اسلحه در خرابههای یک آپارتمان در شهر کوچک «تسویکاو»در شرق آلمان پیدا شد. این آپارتمان توسط دو مرد ساکن آن منفجر شده بود.
نخستین تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان
پس از پرسو جو از ساکنان منطقه مشخص شد که یک زن جوان نیز با این دو نفر همخانه بوده است.
این زن ساعاتی پس از انفجار آپارتمان خود را به پلیس معرفی کرد و پرده از فعالیت گروهی برداشت که افکار عمومی آلمان را شوکه کرد.
فعالیت این گروه که بر اساس شواهد موجود با شبکهای از راستگرایان افراطی در کل آلمان ارتباط داشتند بازتاب گستردهای در رسانهها و مطبوعات این کشور داشته است.
روز یکشنبه (۲۲ آبان/ ۱۳ نوامبر) در پی بازداشت فرد چهارمی که بااین گروه همکاری داشته است، وزیر کشور آلمان برای نخستین بار از عبارت «تروریستهای راستگرای افراطی» در مورد این گروه استفاده کرد. هانس-پتر فریدریش خواستار روشن شدن هرچه سریعتر ابعاد فعالیتهای این گروه شده است.
فیلم ۱۵ دقیقهای که پرده از جنایات برمیدارد
دفتر مجله اشپیگل اعلام کرده است، فیلمی در اختیار دارد که توسط دو مرد کشته شده در شهر تسویکاو ضبط شده و ثابت میکند که این دو مرد در «قتلهای زنجیرهای کبابترکیها» دست داشتند.
مقتول دیگر یونانیتبار بود در این فیلم ۱۵ دقیقهای، تصاویری وجود دارند که قاتلان خود از صحنه جنایت گرفتند.
این دو مرد در این فیلم که دادستان کل آلمان آن را یک فیلم تبلیغاتی خوانده، خود را ناسیونال سوسیالیستهای زیرزمینی، مسئول قتلهای زنجیرهای و دو انفجار در محلههای خارجی نشین استان نورد راین وستفالن معرفی میکنند.
یکی از این دو انفجار سال ۲۰۰۰ میلادی در منطقه یهودیان مهاجر شهر دوسلدورف رخ داد که ۱۰ مجروح برجای گذاشت. یک زنباردار نیز در این حادثه فرزند خود را از دست داد.
انفجار دوم سال ۲۰۰۴ در منطقهای ترکنشین شهر کلن رخ داد و ۲۲ مجروح بر جای گذاشت. عاملان این دو انفجار نیز هرگز شناسایی نشدند.
زندگی در خفا با حمایت شبکه راستهای افراطی
یک کارشناس فعالیتهای تروریستی به شبکه رادیوهای دولتی آلمان گفته است اعضای این گروه احتمالأ با حمایت راستهای افراطی که در شرق آلمان شبکه ارتباطی محکمی دارند موفق شدند ردپای خود را از بین ببرد و سالها در خفا زندگی کنند. دلیل انفجار آپارتمان و مرگ این دو مرد هنوز مشخص نیست.
روشن شدن بخشی از فعالیتهای این گروه راستگرای افراطی، واکنش سیاستمداران احزاب مختلف آلمان حتی صدراعظم این کشور را در پی داشته است. آنگلا مرکل خواستار هوشیاری بیشتر مسئولان و جامعه در برخورد با فعالیت گروهای افراطی شده است.
اعتراض جامعه ترکهای آلمان
وزیر دادگستری آلمان، زابینه لویتهویزر اشنارنبرگر هم فعالیت این گروه را "شوککننده" خوانده و خواستار گزارشی جامع در مورد پرونده قتلهای زنجیرهای و نقص احتمالی در روند بررسی این پروندهها در شده است.
رئیس جامعه ترکهای آلمان، کنان کولات هم با اعلام اینکه «باور کردنی نیست که انسانهایی به دلیل تبارشان به قتل رسیدند» خواستار روشن شدن هر چه سریعتر جزییات این جنایات شده است. ایمان مایزیک، دیبرکل جامعه مسلمانان آلمان هم آنچه رخ داده «تهاجم نه به یک گروه خاص، بلکه تهاجم به پایههای جامعه آزاد و دمکرات» آلمان خوانده است.
ردپای نئونازیها در "قتلهای زنجیرهای" در آلمان
یک گروه افراطی نئونازی احتمالا مسئولیت قتل ۸ شهروند ترک و یک یونانی را که در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در آلمان صورت گرفته، بر عهده داشته است. ماموران پلیس، مدارک جرم این گروه را در آتشسوزی یک خانه در شهر تسویکاو یافتند.
اعضای این گروه احتمالا، پلیس زنی را که در سال ۲۰۰۷ در شهر هیلبرون با شلیک گلوله کشته شد، نیز به قتل رساندهاند. از آنجا که این قتلها با انگیزهی سیاسی صورت گرفته، دادستانی کل آلمان مسئولیت رسیدگی به آنها را بهعهده گرفته است. ۹ قربانی اولیهی این گروه، مهاجر یا مهاجر تبار بودند: شش ترک با تابعیت کشور ترکیه، دو آلمانی ترکتبار و یک یونانی. نخستین قتل در ۹ سپتامبر سال ۲۰۰۰ به وقوع پیوسته و آخرین آن از سری "قتلهای زنجیرهای" در ۶ آوریل ۲۰۰۶.
ارتکاب قتلهای یک شکل
بر اساس تحقیقات پلیس، ارتکاب این "قتلهای زنجیرهای" به شکل واحدی صورت گرفته است: قاتل یا قاتلان در روز روشن از فاصلهی نزدیک به سوی قربانیان خود شلیک کردهاند و بدون آنکه اثری برجای بگذارند، گریختهاند. میشائلا ک.، پلیس زن ۲۲ سالهای که در ادارهی پلیس شهر هیلبرون انجام وظیفه میکرد، بههمین ترتیب در روز روشن با شلیک یک گلوله کشته شد. پلیس گشت دیگری که همراه میشائلا ک. بوده است، به سختی زخمی و ماهها در حالت بیهوشی بسر میبرد.
اسلحههای این دو پلیس، یک هفتهی پیش در خانهی سیار دو مردی که پس از حمله به بانک در آیزناخ در استان تورینگر دست به خودکشی زدند، یافت شده است. این دو مرد، ۳۴ و ۳۸ ساله بودند. در همان روز در شهر تسویکاو، واقع در استان زاکسن، خانهای که این دو مرد و شریک زندگی یکی از آنان، بئاته زد. سکنا داشتند، به آتش کشیده میشود. بئاته زد. که ۳۶ سال دارد، چند روز بعد خود را به پلیس ینا معرفی میکند. در ویرانیهای خانهی شهر تسویکاو، اسلحهای که با آن "قتلهای زنجیرهای" صورت گرفته، یافت میشود.
ماموران آگاهی ادارهی پلیس آلمان، سالها در جستجوی قاتل میشائلا ک. به تحقیق پرداختند و به نتیجهای نرسیدند. یک بار در سال ۲۰۰۹ اعلام شد که مردی مظنون به این قتل با اثبات DNA او دستگیر شده است. ولی پس از چندی کاشف به عمل آمد که پنبهی وسیلهای که با آن بزاق دهان مظنون را به آزمایشگاه منتقل کرده بودند، آلوده بوده است. یافتن اسلحهی این پلیس زن در خانهی سیار دو مردی که در استان تورینگر دست به خودکشی زدند، نخستین مدرک جرم در این پرونده است.
بازداشت موقت
ماموران پلیس در تفتیش محل سکنای این دو مرد به مدارکی دست یافتند که حاکی از انگیزهی نژادپرستانهی این قتلها است. دادستانی کل آلمان، از اینرو علیه بئاته زد. به اتهامهای قتل، قتل عمد، عضویت در یک گروه تروریستی و آتشسوزی، دادخواست تنظیم کرده است. به نظر میرسد که بئاته زد. با همدستی اعضای دیگر گروه، دست به این جرائم زده است.
این متهم در حال حاضر در بازداشت موقت بسر میبرد و در مورد اتهاماتی که به او زده شده، سکوت اختیار کرده است. پلیس برآنست که به آتشکشیدن خانهی مشترک در شهر تسویکاو، به منظور ازبینبردن مدارک جرم صورت گرفته است. براساس بررسیهای پلیس، دو مردی که دست به خودکشی زدند و نیز بئاته زد. از پایان دههی سالهای ۱۹۹۰ به گروه نئونازی "حمایت از میهن ما تورینگر" تعلق داشتند. سازمان امنیت آلمان، این سه تن را در رابطه با ساختن بمبی در سال ۱۹۹۸ زیر نظر گرفت. ولی پس از چندی رد آنان را گم کرد.
گروههای نئونازی پس از سال ۲۰۰۶، به ارتکاب "قتلهای زنجیرهای" در شهرهای دیگر آلمان ادامه دادند: سه قتل در نورنبرگ، دو مورد در مونیخ و یک قتل، هریک در شهرهای هامبورگ، روستک، دورتموند و کاسل. در تمام این موارد، یک اسلحهی واحد بکار برده شده است.
پرسشهایی که پلیس آلمان در این رابطه تا کنون پاسخی برای آنها نیافتهاند، بسیار است، از جمله: چرا این دو مرد پس از حملهی موفقیتآمیز به بانک در آیزناخ دست به خودکشی زدند؟ چرا بئاته زد. خود را به پلیس معرفی کرده است؟ آیا این سه تن، به تنهایی دست به ارتکاب "قتلهای زنجیرهای" زدهاند.......
یک گروه افراطی نئونازی احتمالا مسئولیت قتل ۸ شهروند ترک و یک یونانی را که در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در آلمان صورت گرفته، بر عهده داشته است. ماموران پلیس، مدارک جرم این گروه را در آتشسوزی یک خانه در شهر تسویکاو یافتند.
اعضای این گروه احتمالا، پلیس زنی را که در سال ۲۰۰۷ در شهر هیلبرون با شلیک گلوله کشته شد، نیز به قتل رساندهاند. از آنجا که این قتلها با انگیزهی سیاسی صورت گرفته، دادستانی کل آلمان مسئولیت رسیدگی به آنها را بهعهده گرفته است. ۹ قربانی اولیهی این گروه، مهاجر یا مهاجر تبار بودند: شش ترک با تابعیت کشور ترکیه، دو آلمانی ترکتبار و یک یونانی. نخستین قتل در ۹ سپتامبر سال ۲۰۰۰ به وقوع پیوسته و آخرین آن از سری "قتلهای زنجیرهای" در ۶ آوریل ۲۰۰۶.
گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان احتمالا مسئول انفجار علیه یک ایرانیتبار در شهر کلن بوده است. یکی از سخنگویان وزارت امور داخلی ایالت نورد راین وستفالن آلمان روز دوشنبه (۲۳ آبان / ۱۴ نوامبر) اعلام کرد که زخمی شدن یک زن ایرانیتبار در شهر کلن در پی یک انفجار در سال ۲۰۰۱ میلادی احتمالا توسط گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان برنامهریزی شده بود. پلیس آلمان روز یکشنبه (۲۲ آبان / ۱۳ نوامبر) چهار نفر را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرد. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی، خود را مسئول قتل ۹ خارجیتبار در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی معرفی کرده است.
فعالیت زیرزمینی تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان دفتر مجله اشپیگل اعلام کرده است، فیلمی در اختیار دارد که توسط دو مرد کشته شده در شهر تسویکاو ضبط شده و ثابت میکند که این دو مرد در «قتلهای زنجیرهای کبابترکیها» دست داشتند. ......
یک کارشناس فعالیتهای تروریستی به شبکه رادیوهای دولتی آلمان گفته است اعضای این گروه احتمالأ با حمایت راستهای افراطی که در شرق آلمان شبکه ارتباطی محکمی دارند موفق شدند ردپای خود را از بین ببرد و سالها در خفا زندگی کنند. دلیل انفجار آپارتمان و مرگ این دو مرد هنوز مشخص نیست....
برای خواندن کل مطلب روی کل مطلب و یا روی تیتر آن در منبع کلیک کنیم.
گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان احتمالا مسئول انفجار علیه یک ایرانیتبار در شهر کلن بوده است. یکی از سخنگویان وزارت امور داخلی ایالت نورد راین وستفالن آلمان روز دوشنبه (۲۳ آبان / ۱۴ نوامبر) اعلام کرد که زخمی شدن یک زن ایرانیتبار در شهر کلن در پی یک انفجار در سال ۲۰۰۱ میلادی احتمالا توسط گروه راستگرای افراطی بازداشت شده در شرق آلمان برنامهریزی شده بود.
پلیس آلمان روز یکشنبه (۲۲ آبان / ۱۳ نوامبر) چهار نفر را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرد. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی، خود را مسئول قتل ۹ خارجیتبار در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی معرفی کرده است.
هانس-پتر فریدریش، وزیر کشور آلمان، برای نخستین بار از عبارت «تروریستهای راستگرای افراطی» در مورد افراد این گروه استفاده کرد.
فعالیت زیرزمینی تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان
پلیس آلمان فرد چهارمی را در رابطه با پرونده یک گروه راستگرای افراطی بازداشت کرده است. این گروه در یک ویدئوی تبلیغاتی خود را مسئول قتل ۹ خارجی تبار معرفی میکند. یک پلیس زن جوان هم قربانی این گروه به شمار میرود.
در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی ۹ مرد با تبار خارجی در شهرهای مختلف آلمان به قتل رسیدند. این مردان که ترک و یونانی تبار بودند و تمامی آنها در مغازههای کبابترکی (دونر کباب) کار میکردند در نقاط مختلف آلمان و در شهرهای کوچک به طرز فجیعی به قتل رسیدند. تلاش پلیس جنایی آلمان برای یافتن ردپایی از قاتل یا قاتلان بینتیجه ماند.
یک سال بعد در نقطه دیگری از کشور، یک پلیس زن جوان به طرز مشکوکی با شلیک گلوله به قتل رسید. پرونده این قتل نیز به نتیجهای نرسید. تا اینکه هفته گذشته، اسلحهای که با آن به این پلیس ۲۲ ساله شلیک شده بود پیدا شد. این اسلحه در خرابههای یک آپارتمان در شهر کوچک «تسویکاو»در شرق آلمان پیدا شد. این آپارتمان توسط دو مرد ساکن آن منفجر شده بود.
نخستین تروریستهای راستگرای افراطی در آلمان
پس از پرسو جو از ساکنان منطقه مشخص شد که یک زن جوان نیز با این دو نفر همخانه بوده است.
این زن ساعاتی پس از انفجار آپارتمان خود را به پلیس معرفی کرد و پرده از فعالیت گروهی برداشت که افکار عمومی آلمان را شوکه کرد.
فعالیت این گروه که بر اساس شواهد موجود با شبکهای از راستگرایان افراطی در کل آلمان ارتباط داشتند بازتاب گستردهای در رسانهها و مطبوعات این کشور داشته است.
روز یکشنبه (۲۲ آبان/ ۱۳ نوامبر) در پی بازداشت فرد چهارمی که بااین گروه همکاری داشته است، وزیر کشور آلمان برای نخستین بار از عبارت «تروریستهای راستگرای افراطی» در مورد این گروه استفاده کرد. هانس-پتر فریدریش خواستار روشن شدن هرچه سریعتر ابعاد فعالیتهای این گروه شده است.
فیلم ۱۵ دقیقهای که پرده از جنایات برمیدارد
دفتر مجله اشپیگل اعلام کرده است، فیلمی در اختیار دارد که توسط دو مرد کشته شده در شهر تسویکاو ضبط شده و ثابت میکند که این دو مرد در «قتلهای زنجیرهای کبابترکیها» دست داشتند.
مقتول دیگر یونانیتبار بود در این فیلم ۱۵ دقیقهای، تصاویری وجود دارند که قاتلان خود از صحنه جنایت گرفتند.
این دو مرد در این فیلم که دادستان کل آلمان آن را یک فیلم تبلیغاتی خوانده، خود را ناسیونال سوسیالیستهای زیرزمینی، مسئول قتلهای زنجیرهای و دو انفجار در محلههای خارجی نشین استان نورد راین وستفالن معرفی میکنند.
یکی از این دو انفجار سال ۲۰۰۰ میلادی در منطقه یهودیان مهاجر شهر دوسلدورف رخ داد که ۱۰ مجروح برجای گذاشت. یک زنباردار نیز در این حادثه فرزند خود را از دست داد.
انفجار دوم سال ۲۰۰۴ در منطقهای ترکنشین شهر کلن رخ داد و ۲۲ مجروح بر جای گذاشت. عاملان این دو انفجار نیز هرگز شناسایی نشدند.
زندگی در خفا با حمایت شبکه راستهای افراطی
یک کارشناس فعالیتهای تروریستی به شبکه رادیوهای دولتی آلمان گفته است اعضای این گروه احتمالأ با حمایت راستهای افراطی که در شرق آلمان شبکه ارتباطی محکمی دارند موفق شدند ردپای خود را از بین ببرد و سالها در خفا زندگی کنند. دلیل انفجار آپارتمان و مرگ این دو مرد هنوز مشخص نیست.
روشن شدن بخشی از فعالیتهای این گروه راستگرای افراطی، واکنش سیاستمداران احزاب مختلف آلمان حتی صدراعظم این کشور را در پی داشته است. آنگلا مرکل خواستار هوشیاری بیشتر مسئولان و جامعه در برخورد با فعالیت گروهای افراطی شده است.
اعتراض جامعه ترکهای آلمان
وزیر دادگستری آلمان، زابینه لویتهویزر اشنارنبرگر هم فعالیت این گروه را "شوککننده" خوانده و خواستار گزارشی جامع در مورد پرونده قتلهای زنجیرهای و نقص احتمالی در روند بررسی این پروندهها در شده است.
رئیس جامعه ترکهای آلمان، کنان کولات هم با اعلام اینکه «باور کردنی نیست که انسانهایی به دلیل تبارشان به قتل رسیدند» خواستار روشن شدن هر چه سریعتر جزییات این جنایات شده است. ایمان مایزیک، دیبرکل جامعه مسلمانان آلمان هم آنچه رخ داده «تهاجم نه به یک گروه خاص، بلکه تهاجم به پایههای جامعه آزاد و دمکرات» آلمان خوانده است.
ردپای نئونازیها در "قتلهای زنجیرهای" در آلمان
یک گروه افراطی نئونازی احتمالا مسئولیت قتل ۸ شهروند ترک و یک یونانی را که در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در آلمان صورت گرفته، بر عهده داشته است. ماموران پلیس، مدارک جرم این گروه را در آتشسوزی یک خانه در شهر تسویکاو یافتند.
اعضای این گروه احتمالا، پلیس زنی را که در سال ۲۰۰۷ در شهر هیلبرون با شلیک گلوله کشته شد، نیز به قتل رساندهاند. از آنجا که این قتلها با انگیزهی سیاسی صورت گرفته، دادستانی کل آلمان مسئولیت رسیدگی به آنها را بهعهده گرفته است. ۹ قربانی اولیهی این گروه، مهاجر یا مهاجر تبار بودند: شش ترک با تابعیت کشور ترکیه، دو آلمانی ترکتبار و یک یونانی. نخستین قتل در ۹ سپتامبر سال ۲۰۰۰ به وقوع پیوسته و آخرین آن از سری "قتلهای زنجیرهای" در ۶ آوریل ۲۰۰۶.
ارتکاب قتلهای یک شکل
بر اساس تحقیقات پلیس، ارتکاب این "قتلهای زنجیرهای" به شکل واحدی صورت گرفته است: قاتل یا قاتلان در روز روشن از فاصلهی نزدیک به سوی قربانیان خود شلیک کردهاند و بدون آنکه اثری برجای بگذارند، گریختهاند. میشائلا ک.، پلیس زن ۲۲ سالهای که در ادارهی پلیس شهر هیلبرون انجام وظیفه میکرد، بههمین ترتیب در روز روشن با شلیک یک گلوله کشته شد. پلیس گشت دیگری که همراه میشائلا ک. بوده است، به سختی زخمی و ماهها در حالت بیهوشی بسر میبرد.
اسلحههای این دو پلیس، یک هفتهی پیش در خانهی سیار دو مردی که پس از حمله به بانک در آیزناخ در استان تورینگر دست به خودکشی زدند، یافت شده است. این دو مرد، ۳۴ و ۳۸ ساله بودند. در همان روز در شهر تسویکاو، واقع در استان زاکسن، خانهای که این دو مرد و شریک زندگی یکی از آنان، بئاته زد. سکنا داشتند، به آتش کشیده میشود. بئاته زد. که ۳۶ سال دارد، چند روز بعد خود را به پلیس ینا معرفی میکند. در ویرانیهای خانهی شهر تسویکاو، اسلحهای که با آن "قتلهای زنجیرهای" صورت گرفته، یافت میشود.
ماموران آگاهی ادارهی پلیس آلمان، سالها در جستجوی قاتل میشائلا ک. به تحقیق پرداختند و به نتیجهای نرسیدند. یک بار در سال ۲۰۰۹ اعلام شد که مردی مظنون به این قتل با اثبات DNA او دستگیر شده است. ولی پس از چندی کاشف به عمل آمد که پنبهی وسیلهای که با آن بزاق دهان مظنون را به آزمایشگاه منتقل کرده بودند، آلوده بوده است. یافتن اسلحهی این پلیس زن در خانهی سیار دو مردی که در استان تورینگر دست به خودکشی زدند، نخستین مدرک جرم در این پرونده است.
بازداشت موقت
ماموران پلیس در تفتیش محل سکنای این دو مرد به مدارکی دست یافتند که حاکی از انگیزهی نژادپرستانهی این قتلها است. دادستانی کل آلمان، از اینرو علیه بئاته زد. به اتهامهای قتل، قتل عمد، عضویت در یک گروه تروریستی و آتشسوزی، دادخواست تنظیم کرده است. به نظر میرسد که بئاته زد. با همدستی اعضای دیگر گروه، دست به این جرائم زده است.
این متهم در حال حاضر در بازداشت موقت بسر میبرد و در مورد اتهاماتی که به او زده شده، سکوت اختیار کرده است. پلیس برآنست که به آتشکشیدن خانهی مشترک در شهر تسویکاو، به منظور ازبینبردن مدارک جرم صورت گرفته است. براساس بررسیهای پلیس، دو مردی که دست به خودکشی زدند و نیز بئاته زد. از پایان دههی سالهای ۱۹۹۰ به گروه نئونازی "حمایت از میهن ما تورینگر" تعلق داشتند. سازمان امنیت آلمان، این سه تن را در رابطه با ساختن بمبی در سال ۱۹۹۸ زیر نظر گرفت. ولی پس از چندی رد آنان را گم کرد.
گروههای نئونازی پس از سال ۲۰۰۶، به ارتکاب "قتلهای زنجیرهای" در شهرهای دیگر آلمان ادامه دادند: سه قتل در نورنبرگ، دو مورد در مونیخ و یک قتل، هریک در شهرهای هامبورگ، روستک، دورتموند و کاسل. در تمام این موارد، یک اسلحهی واحد بکار برده شده است.
پرسشهایی که پلیس آلمان در این رابطه تا کنون پاسخی برای آنها نیافتهاند، بسیار است، از جمله: چرا این دو مرد پس از حملهی موفقیتآمیز به بانک در آیزناخ دست به خودکشی زدند؟ چرا بئاته زد. خود را به پلیس معرفی کرده است؟ آیا این سه تن، به تنهایی دست به ارتکاب "قتلهای زنجیرهای" زدهاند.......
۲ نظر:
سلام وبلاگتو خوندم برام جالب بود قشنگ بود فریاد پر از سکوتی توی این نوشتهات هست خنده دار ، سیاسی ، و خیلی چیزهای دیگه . خوش حال میشم با هم در ارتباط باشیم ، با هم دوست باشیم ، این هم آدرس سایت من خوش حال میشم بیشتر بدونم که کی هستی ، منتظر هستم بهم جواب بدی .www.gllas.blogspot.com
سلام
خوشامدید. متاسفانه پیام را الان دیدم.
با دوستی
رزا
ارسال یک نظر